Bouwplaatsbeveiliging door SERIS

Veel bouwbedrijven hebben helaas te maken met vandalisme en diefstal. Naast vertraging van de bouwwerkzaamheden, zorgt dit ook voor grote financiële schade. Strenge beveiliging kan de oplossing zijn! SERIS staat 7 dagen in de week en 24 uur per dag tot uw beschikking om uw bouwplaats te beveiligen. Zo kunt u zich weer focussen op uw core business.

Bouwbeveiliging op maat voor uw bouwplaats

SERIS is gespecialiseerd in veiligheid op bouwplaatsen. Onze beveiligers kennen de veiligheidsrisico’s in de bouw als geen ander en zorgen dat de beveiliging daar naadloos op aansluit. We beveiligen uw bouwplaats tijdens de uren dat er wordt gewerkt, maar ook daarbuiten. Zo weet u zeker dat er geen verstoringen zijn en kunt u uw project opleveren volgens afspraak.

Bouwplaatsbeveiliging tijdens én buiten werkuren

Om diefstal en vandalisme op bouwplaatsen te voorkomen, biedt SERIS intelligente beveiligingsoplossingen. Dit is vaak een combinatie van mensen, de allerbeste systemen en technologie. Natuurlijk altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Op een bouwterrein werken vaak veel medewerkers, waardoor het lastig is om onbevoegden op te merken. Voor beveiliging in de bouw biedt SERIS de volgende oplossingen: ✓ toegangscontrolesystemen, ✓ mobiele surveillance, ✓ bouwplaatsbeveiliging met camera, ✓ vistatie en ✓ preventieve controlerondes.

Jarenlange beveiligingservaring

Voor een goede bouwbewaking kunt u terecht bij SERIS. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende sectoren van beveiliging en weten hoe we te werk moeten gaan. We werken flexibel, deskundig en bewaken uw omgeving professioneel. Wij nemen uw veiligheidszorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw specialisme.

Meer informatie over bouwbewaking

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor bouwplaatsbeveiliging of heeft u nog vragen? Onze medewerkers helpen u graag. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van bouwbeveiliging en over hoe wij te werk gaan. Zo zorgen we samen voor een optimale bouwbewaking.

Veelgestelde vragen

Bouwplaatsbeveiliging verwijst naar de maatregelen en procedures die worden genomen om een bouwplaats te beschermen tegen verschillende veiligheidsrisico’s en potentiële problemen.

Bouwplaatsbeveiliging is van groot belang om de veiligheid van werknemers te waarborgen, diefstal en schade te voorkomen en om ervoor te zorgen dat het bouwproject soepel verloopt.

Bouwplaatsbeveiliging is vaak een vereiste in de bouwsector en kan variëren afhankelijk van de aard en omvang van het project.

Iedere bouwplaats is anders, dus we zullen specifiek voor uw locatie een beveiligingsplan maken. Beveiligingsoplossingen kunnen zijn: toegangscontrolesystemen, mobiele surveillance, bouwplaatsbeveiliging met camera, vistatie en preventieve controlerondes.

Proactieve partner