Bouwplaats beveiliging

Veel bouwbedrijven hebben helaas te maken met vandalisme en diefstal. Naast vertraging van de bouwwerkzaamheden, zorgt dit ook voor grote financiële schade. Strenge beveiliging kan de oplossing zijn! SERIS staat 7 dagen in de week en 24 uur per dag tot uw beschikking om uw bouwplaats te beveiligen. Zo kunt u zich weer focussen op uw core business.

Vakmanschap door SERIS

SERIS is gespecialiseerd in veiligheid op bouwplaatsen. Onze beveiligers kennen de veiligheidsrisico’s in de bouw als geen ander en zorgen dat de beveiliging daar naadloos op aansluit. We beveiligen uw bouwplaats tijdens de uren dat er wordt gewerkt, maar ook daarbuiten. Zo weet u zeker dat er geen verstoringen zijn en kunt u uw project opleveren volgens afspraak.

Bouwplaats beveiliging tijdens én buiten werkuren

Om diefstal en vandalisme op bouwplaatsen te voorkomen, biedt SERIS intelligente beveiligingsoplossingen. Dit is vaak een combinatie van mensen, de allerbeste systemen en technologie. Natuurlijk altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Op een bouwterrein werken vaak veel medewerkers, waardoor het lastig is om onbevoegden op te merken. Voor beveiliging in de bouw biedt SERIS de volgende oplossingen: toegangscontrolesystemen, mobiele surveillance, bouwbeveiliging met camera, vistatie en preventieve controlerondes.

Jarenlange beveiligingservaring

Voor een goede bouwbewaking kunt u terecht bij SERIS. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende sectoren van beveiliging en weten hoe we te werk moeten gaan. We werken flexibel, deskundig en bewaken uw omgeving professioneel. Wij nemen uw veiligheidszorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw specialisme.

Meer informatie over bouwbewaking

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor bouwplaats beveiliging of heeft u nog vragen? Onze medewerkers helpen u graag. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en over hoe wij te werk gaan. Zo zorgen we samen voor een optimale bouwbewaking.

Proactieve partner