Beveiliging openbaar vervoer

Van agressie tegen conducteurs tot koperdiefstal op rangeerterreinen. In het openbaar vervoer vinden regelmatig incidenten plaats. Overdag zijn stations en voertuigen vaak overvol en in de avond liggen perrons en terreinen er verlaten bij. Ideaal voor criminelen en vandalen. Het openbaar vervoer is voor iedereen toegankelijk. Om de veiligheid in het openbaar vervoer te waarborgen zijn adequate beveiliging en awareness op het gebied van veiligheid van groot belang.

Veiligheid en gastvrijheid gaan hand in hand

Het beveiligen van openbaar vervoer is voor SERIS bekend terrein. Met onze oplossingen voorkomt u diefstal, vandalisme en agressie zonder uw reizigers een onprettig gevoel te geven. Op deze manier gaan veiligheid en gastvrijheid hand in hand. Onze proactieve beveiligers signaleren afwijkend gedrag vroegtijdig en weten hoe ze moeten omgaan met agressie. Daarnaast is er aandacht voor security awareness, zodat medewerkers het belang van beveiliging inzien en hierop anticiperen.

Experts in trein- en spoorwegbeveiliging

SERIS heeft jarenlange ervaring in treinbeveiliging. Voor de beveiliging van een trein of een spoorweg draaien wij onze hand dan ook niet om. Door verschillende oplossingen te combineren, zorgen wij ervoor dat u zich zowel overdag als ‘s nachts geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Intelligente beveiligingsoplossingen

Om criminaliteit en agressie tegen te gaan in het openbaar vervoer, biedt SERIS intelligente beveiligingsoplossingen. Dit is vaak een combinatie van mensen en techniek én wordt altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Voor de beveiliging van stations, voertuigen, rangeerterreinen en remises biedt SERIS de volgende oplossingen: preventieve controlerondes, camerabewaking, de inzet van drones en mobiele alarmering.

Zorgeloos reizen en werken

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat medewerkers en reizigers zich veilig voelen. Medewerkers die op risicovolle lijnen of in afgelegen gebieden werken, kunnen met één druk op de knop verbinding maken met onze alarmcentrale. Onze centralisten schakelen indien nodig direct hulp in. Wilt u weten wat SERIS voor u kan betekenen? Wij luisteren naar uw vraag en adviseren u graag. 

Proactieve partner