De basis voor besluitvorming en handelen

SERIS kent een drietal waarden. Deze zijn in onze bedrijfscultuur verankerd en komen voort uit de behoeften van de klant. Wij hebben de overtuiging dat mensen zorgeloos willen leven en geen omkijken willen hebben naar hun veiligheid. Veiligheid is immers één van de basisbehoeften en diep van binnen wil ieder mens dat dit gewoon goed geregeld is. Iemand moet ervoor zorgen en wij zijn graag die partner die door de optimale combinatie van mensen, technologie en intelligentie voor die vanzelfsprekendheid zorgt.

De kernwaarden van SERIS

  • Betrouwbaar

  • Behulpzaam

  • Betrokken

1. Betrouwbaar

Integriteit en betrouwbaarheid zijn waarden die de basis vormen voor onze beveiligingsorganisatie. Onze professionele en representatieve beveiligers zorgen in combinatie met de op uw situatie afgestemde technologie voor een veilige werk- en woonomgeving. Daarbij zorgen wij voor voldoende beschikbare capaciteit die eenvoudig op- en afgeschaald kan worden. Voor ons is “afspraak is afspraak” geen loze kreet. Daarnaast mag u van een betrouwbare partner (gevraagd en ongevraagd) advies verwachten over hoe de kwaliteit kan worden verhoogd of de kosten kunnen worden verlaagd.

2. Behulpzaam

3. Betrokken

Gastvrijheid en klanttevredenheid staan centraal in onze dienstverlening. Niet alleen de tevredenheid van onze klanten, maar juist ook die van de gasten van onze klanten zijn leidend in ons denken en doen. Het begint bij een dienstverlenende en behulpzame opstelling met als basis het stellen van vragen en vervolgens heel goed luisteren. We komen gezamenlijk tot de optimale invulling van uw veiligheids- of hospitality-behoeften en zijn 24/7 beschikbaar om te helpen bij veranderende omstandigheden.

Naast het feit dat we ons maximaal inzetten voor de veiligheid van onze klanten, voelen we ons ook verantwoordelijk voor een betere en duurzame wereld.  Samen met klanten, medewerkers, leveranciers en andere partners nemen we de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties voortdurend mee in onze besluitvorming en ons gedrag. De belangrijkste onderdelen van de zeventien doelen hebben betrekking op een aantal onderwerpen waar wij graag aan verbetering bijdragen: hogere welvaart, meer gelijkheid en rechtvaardigheid, vrede en een positieve klimaatverandering.

Meer weten over onze kernwaarden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar meer? Neem dan gerust contact met ons op. We zullen al uw vragen beantwoorden.

Proactieve partner