Uw partner in bedrijfsbeveiliging

Wij begrijpen dat de veiligheid van uw bedrijf van het grootste belang is, en daarom bieden wij op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw MKB. Uw bedrijf en goederen wilt u  professioneel beschermen tegen diefstal, fraude, brand en vernieling. Ook de veiligheid van uw personeel moet deskundig geregeld zijn. SERIS ontzorgt u volledig op dit gebied. We treffen de juiste maatregelen op het gebied van inbraakbeveiliging en brandveiligheid. Hierdoor zijn we uw betrouwbare partner en bieden we integrale veiligheidsoplossingen. We zorgen daarnaast voor een snelle en correcte opvolging bij onregelmatigheden.

Waarom is MKB Beveiliging belangrijk?

Het MKB vormt het kloppende hart van de Nederlandse economie. Echter zijn kleinere bedrijven vaak kwetsbaarder voor verschillende veiligheidsrisico’s, zoals inbraak, diefstal, brand, en ongeoorloofde toegang tot bedrijfsinformatie. Een doordachte beveiligingsstrategie is van cruciaal belang om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen en uw medewerkers, klanten en eigendommen te beschermen. Onze bewaking is geheel op maat en kostenefficiënt. We bekijken uw individuele situatie en bieden een totaalpakket dat past binnen uw budget. Op deze manier kunnen we maximaal bijdragen aan uw bedrijfscontinuïteit. We zorgen dat de veiligheid binnen uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. Dit doen we op een klantgerichte en proactieve manier.

SERIS’ beveiligingsoplossingen: van fysieke beveiliging tot camerabewaking

Bij SERIS begrijpen we dat elk MKB unieke behoeften heeft op het gebied van beveiliging. Daarom hebben we een breed scala aan beveiligingsoplossingen die volledig op maat kunnen worden gemaakt. We bieden een totaalpakket en weten u volledig te ontzorgen. Onze goed opgeleide professionals weten uw bedrijf te beveiligen door middel van camerabewaking zakelijk, een bedrijfsbeveiliger die surveillance uitvoert en door alarmopvolging wanneer uw alarmsysteem onverhoopt afgaat.

Surveillance

SERIS beschikt over innovatieve camera’s voor optimale inbraakbeveiliging van uw bedrijfspand. Hiermee kunnen we elke vierkante meter van uw pand registreren en deskundig beveiligen. Hierdoor zijn uw eigendommen vanuit elke hoek sterk beveiligd. Onze vakkundig opgeleide medewerkers in de meldkamer houden de camerabeelden scherp in de gaten en weten hoe te handelen bij onregelmatigheden.

Alarmopvolging

Wanneer uw alarmsysteem afgaat, komt er direct een melding binnen bij de SERIS meldkamer. De dichtstbijzijnde surveillant neemt de alarmopvolging voor zijn rekening. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hoeft u zelf geen poolshoogte te nemen bij een alarmmelding. Hierin ontzorgen we u volledig.

Bedrijfsbeveiliging is één van onze expertises. Onze surveillancedienst is een uitstekende oplossing voor het beveiligen en beschermen van uw pand. We bieden branchespecifieke oplossingen en creëren een eigen veiligheidsprofiel. Zo passen we de veiligheidsmaatregelen altijd aan op de individuele situatie van uw bedrijf. Onze professionals zullen tijdens de surveillance afwijkend gedrag en verdachte voertuigen nauwlettend in de gaten houden.

Wilt u meer informatie over de oplossingen die wij bieden voor zakelijke dienstverlening? Voor vragen of advies kunt u altijd vrijblijvend bij onze medewerkers terecht. We horen graag van u!

Proactieve partner