Veiligheidsrisico’s beheersen

Wij begrijpen dat u uw bedrijf en goederen professioneel wilt beschermen tegen diefstal, fraude, brand en vernieling. Ook de veiligheid van uw personeel moet deskundig geregeld zijn. Wij ontzorgen u volledig op dit gebied en kunnen de juiste maatregelen treffen op het gebied van inbraakbeveiliging en brandveiligheid. Hierdoor zijn we uw betrouwbare partner en bieden we integrale veiligheidsoplossingen. Daarbij zorgen we voor een snelle en correcte opvolging bij onregelmatigheden.

Totaalpakket dat past binnen uw budget

Onze bewaking is geheel op maat en kostenefficiënt. We bekijken uw individuele situatie en bieden een totaalpakket dat past binnen uw budget. Op deze manier kunnen we maximaal bijdragen aan uw bedrijfscontinuïteit. We zorgen dat de veiligheid binnen uw bedrijf de aandacht krijgt, die het verdient. Dit doen we op een klantgerichte en proactieve manier.

Van fysieke beveiliging tot camerabewaking

Om inbraak, fraude en brand binnen uw bedrijf te voorkomen, bieden wij een divers aanbod aan oplossingen. We bieden een totaalpakket en weten u volledig te ontzorgen. Onze goed opgeleide professionals weten uw bedrijf te beveiligen door middel van camerabewaking, een bedrijfsbeveiliger die surveillance uitvoert en door alarmopvolging wanneer uw alarmsysteem onverhoopt afgaat. We bieden de volgende oplossingen.

Surveillance

SERIS beschikt over innovatieve camera’s voor optimale inbraakbeveiliging van uw bedrijfspand. Hiermee kunnen we elke vierkante meter van uw pand registreren en deskundig beveiligen. Hierdoor zijn uw eigendommen vanuit elke hoek sterk beveiligd. Onze vakkundig opgeleide medewerkers in de meldkamer houden de camerabeelden scherp in de gaten en weten hoe te handelen bij onregelmatigheden.

Alarmopvolging

Wanneer uw alarmsysteem afgaat, komt er direct een melding binnen bij onze alarmcentrale. De dichtstbijzijnde surveillant neemt de alarmopvolging voor zijn rekening. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hoeft u zelf geen poolshoogte te nemen bij een alarmmelding. Hierin ontzorgen we u volledig.

Bedrijfsbeveiliging is één van onze expertises. Onze surveillancedienst is een uitstekende oplossing voor het beveiligen en beschermen van uw pand. We bieden branchespecifieke oplossingen en creëren een eigen veiligheidsprofiel. Zo passen we de veiligheidsmaatregelen altijd aan op de individuele situatie van uw bedrijf. Onze professionals zullen tijdens de surveillance afwijkend gedrag en verdachte voertuigen nauwlettend in de gaten houden.

Wilt u meer informatie over de oplossingen die wij bieden voor zakelijke dienstverlening? Voor vragen of advies kunt u altijd vrijblijvend bij onze medewerkers terecht. We horen graag van u!

Proactieve partner