Wat is fysieke beveiliging?

Fysieke beveiliging is het beschermen van mensen en informatie tegen fysieke bedreigingen. Bij fysieke bedreigingen worden onder andere diefstal, vandalisme en brand bedoeld. Eigenlijk is fysieke beveiliging dus gefocust op het voorkomen van incidenten waarbij er preventief wordt beveiligd. Binnen SERIS bieden we fysieke beveiliging op maat voor verschillende vraagstukken met verschillende diensten.

De mens zal altijd een belangrijke rol blijven spelen binnen de fysieke beveiliging. Ondanks de technologische ondersteuning op het gebied van beveiliging is de mens de cruciale factor als het gaat om handelend optreden. Fysieke beveiliging is een goede oplossing als u meer toezicht wilt in uw kantoorgebouw of havenfaciliteit. Daarnaast kan fysieke beveiliging ook oplossing bieden voor actieve controle op al het mens- en goederenverkeer.

Onze dienstverleningen binnen fysieke beveiliging

Binnen de fysieke beveiliging bieden wij de volgende diensten:

Objectbeveiliging
In de meeste bedrijfsgebouwen is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Toch moeten uw medewerkers ongestoord hun werk kunnen doen en moeten zij zich veilig voelen in uw pand. Onze objectbeveiligers weten precies wat er gebeurt in en om uw pand. Ze houden overzicht over in- en uitgaande personen en goederen en herkennen risico’s uit duizenden.

Security host
Ieder mens wil gezien worden. De security host van SERIS beschikt over de gastvrijheid van een receptionist en de signalerende blik van een beveiliger.

Hondenbrigade
De zintuigen van een hond zijn een stuk beter dan die van mensen. Speurhonden volgen hun neus, op zoek naar drugs, de geur van mensen, geld of explosieven. De goed getrainde hondenbrigade van SERIS ontgaat niets.

Kies voor de fysieke beveiliging van SERIS

Veiligheid binnen uw organisatie zorgt ervoor dat iedereen zich prettig voelt. Ook voor fysieke beveiliging biedt SERIS talloze oplossingen om de veiligheid van de organisatie te waarborgen. Onze beveiliging op maat zorgt ervoor dat wij breed en flexibel inzetbaar zijn.

Met kennis en kunde van uw organisatie en sector gaan onze mensen aan de slag. Stuk voor stuk zijn ze in het bezit van de benodigde diploma’s en certificaten, veelal behaald aan de SERIS Academy. Neem contact met ons op als u wilt weten wat SERIS kan betekenen voor uw fysieke beveiliging.

Proactieve partner