Technologische beveiligingsoplossingen

Welk soort bedrijf u ook heeft, goede beveiliging is noodzakelijk. Met elektronische beveiliging kunt u inbrekers of verstoringen onmiddellijk detecteren. SERIS zet professionele beveiligers én de modernste technische beveiligingsoplossingen in om uw omgeving te beschermen. Wij zorgen voor het hoogste veiligheidsniveau, tijdens en buiten werktijden. De combinatie van fysieke beveiliging en techniek waarborgt tijdige alarmering en alarmopvolging op maat.

Een totaalpakket: veilig én kostenefficiënt

SERIS heeft de beste technologische beveiligingsoplossingen voor perfecte detectie, signalering en registratie van indringers. Beveiligt u uw bedrijfspand met mobiele surveillance of een objectbeveiliger? Dan heeft u met de aanvulling van intelligente camera’s een totaalpakket op het gebied van beveiliging. In sommige gevallen kunt u zelfs een deel van de fysieke beveiliging vervangen door techniek en daarmee flink wat kosten besparen. De specialisten van SERIS adviseren u graag.

24/7 controle op afstand

Als u gebruik maakt van beveiligingstechnologie van SERIS heeft u 24 uur per dag controle op afstand. De beveiligingssystemen zijn aangesloten op onze alarmcentrale. Gaat uw alarm af, dan is onze mobiele surveillancedienst binnen no time ter plaatse. In geval van nood kunnen de surveillanten snel handelen. SERIS staat niet alleen dagelijks paraat om in te grijpen als uw alarm gaat, we verzorgen ook installatie, periodieke controle en onderhoud.

De modernste technieken

Er zijn steeds vaker technische oplossingen als aanvulling of vervanging van traditionele beveiligingsmethoden. SERIS zoekt voor u uit hoe technical security solutions een meerwaarde voor uw bedrijf zijn. We houden rekening met de efficiëntie en we wegen de kosten af tegen de baten.

Advies op maat met SERIS

Bent u benieuwd welke technologische beveiligingsoplossingen de veiligheid van uw organisatie kunnen verbeteren? SERIS adviseert u graag. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze dienstverlening

Technologie in aanvulling op de mens.

SERIS doet er alles aan om inbraak, fraude en vandalen buiten uw bedrijf te houden en schade te voorkomen. Met intelligente camera’s en bijbehorende software,  houden we toezicht op uw bedrijfspand. Een geavanceerd toegangscontrolesysteem maakt het mogelijk om bij te houden wie aanwezig is in uw organisatie. SERIS heeft de modernste beveiligingstechnologie op het gebied van:

  • inbraakbeveiliging
  • camerabeveiliging
  • terreinbeveiliging
  • brandbeveiliging
  • toegangscontrole.
Proactieve partner