Beveiliging overheid

Vandalisme, verkeerd geparkeerde auto’s of hangjongeren zijn enkele vormen van ongewenst gedrag waar de gemeente regelmatig mee geconfronteerd wordt. Wij begrijpen dat de veiligheid voor de overheid van belang is. Door beveiligers,  toezichthouders en eventueel  BOA’s in te zetten, kunnen we dit voor u verzorgen. Niet alleen op straat, maar ook binnen de kantoren van de overheid, komt diefstal, agressie en fraude voor. Om die reden is ook binnen een kantooromgeving beveiliging nodig om de risico’s te beperken.

Optimaal veiligheidsgevoel

Bij SERIS beschikken we over goed opgeleide mensen en innovatieve middelen om de orde te handhaven. Gastvrijheid staat binnen al onze diensten bovenaan. Mensen moeten zich prettig voelen in hun woonwijk of in een rijksoverheidsgebouw. Dit begrijpen we volledig. Ons goed opgeleide en professionele personeel zal dit altijd uitdragen. Security awareness speelt een belangrijke rol in onze beveiligingsstrategie. Door het beveiligingsbewustzijn van medewerkers te vergroten, kunnen veiligheidsrisico’s beter beheerst worden. Zo zorgen we samen voor een veilige omgeving.

Van camerabeveiliging tot hospitality

Om de veiligheidsrisico’s te minimaliseren in woonwijken en overheidskantoren, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank waardoor we het verschil kunnen maken. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Voor de beveiliging van lokale- en rijksoverheid biedt SERIS de volgende oplossingen:

Modernste camerabewaking

SERIS beschikt over de modernste camera’s. Hiermee kunnen we elke vierkante meter van een instelling, woonwijk of binnenstad registreren. De medewerkers in onze meldkamer houden de camerabeelden nauwlettend in de gaten en ondernemen direct actie bij onregelmatigheden.

Bike patrol

Onze professionele bikers weten probleemsituaties te signaleren en op een professionele manier de orde te handhaven. Het voordeel van surveilleren op de fiets is dat onze beveiligers gemakkelijk aanspreekbaar zijn, snel ter plaatsen zijn en op plekken kunnen komen die voor de auto lastig te bereiken zijn. Daarbij is het een duurzame beveiligingsoplossing.

Hospitality

Beveiligers, receptionistes, huismeesters en bodes dragen stuk voor stuk bij aan een veilige en fijne omgeving. Bij SERIS hebben we professionele medewerkers die dit voor u kunnen verzorgen. Ze zorgen dat de bezoekers zich welkom voelen. Ook bieden servicemedewerkers een extra bescherming doordat ze eventueel ongewenst bezoek afschrikken. Indien er toch een calamiteit plaatsvindt, handelen de servicemedewerkers kundig en adequaat.

Wilt u meer weten over beveiliging  binnen de overheidssector door SERIS? Heeft u vragen of wilt u een advies? Onze medewerkers helpen u graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Proactieve partner