SERIS consulting

Er zijn talloze regels en eisen waar u als bedrijf aan moet voldoen. Het lijkt zelfs alsof er steeds meer wet- en regelgeving bijkomt en dat de controle op naleving steeds strenger wordt. Weet u welke wetten en regels relevant zijn voor uw bedrijf? En op welke manier u ze kunt naleven? SERIS Consulting inventariseert welke eisen gesteld worden aan uw organisatie en stelt vervolgens een actieplan voor u op.

Alle kennis in huis

Veiligheidsrisico’s, beveiligingsplannen, onderzoek naar criminaliteit op de werkvloer en wet- en regelgeving: voor de meeste bedrijven is het té veel om bij te houden. SERIS weet gelukkig alles van security en safety én van de beveiligingsrisico’s die bedrijven kunnen lopen. Onze consultants denken graag met u mee en geven u advies op maat. Of het nu gaat om compliancy of risk management, om project management of bedrijfsrecherche. SERIS adviseert!

Een risicoanalyse

Beveiliging van uw organisatie is ongelofelijk belangrijk. U wilt er zeker van zijn dat uw data niet zomaar op straat belandt en dat indringers niet uw pand binnenkomen. Voor u is het wellicht lastig om te bepalen waar de beveiligingsrisico’s voor uw bedrijf liggen, maar voor SERIS Consulting is dit een specialisme! Onze consultants kunnen een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uitvoeren en een risicoanalyse voor u maken ter ondersteuning van uw security management. Zo kunt u uw beveiligingsmaatregelen testen en weet u precies hoe deze verbeterd kunnen worden.

Onze dienstverlening

 • Compliancy
  Als onze adviseurs in kaart hebben gebracht op welke punten u compliant bent en op welk vlak u nog aan de slag moet, maken zij hier een uitgebreide rapportage van. U krijgt een volledig overzicht van alle wet- en regelgeving waaraan u moet voldoen. Bent u op bepaalde punten niet compliant, dan stellen onze consultants een actieplan op. Aan de hand van dit plan kunt u werken aan de volledige naleving van alle gestelde eisen.
 • Risk management advies
  Om een compleet beeld te krijgen van bedreigingen voor uw organisatie voert SERIS verschillende analyses uit. Een afhankelijkheidsanalyse, een dreigingsanalyse en een kwetsbaarheidsanalyse. In het risk management consult bespreken we met u de resultaten.
 • Project management
  Wij begeleiden uw organisatie bij het opzetten, organiseren en implementeren van een goed veiligheidsbeleid. Onze projectmanagers kunnen u ondersteunen bij het tot stand brengen van een integrale beveiligingsoplossing.
 • Training & Exercise
  Is het beveiligingsplan van uw bedrijf wel doelmatig en efficiënt? De enige manier om daar op tijd achter te komen is door uw beveiliging te testen. SERIS Consulting heeft verschillende methodes om de beveiliging in uw organisatie te testen. Wilt u er zeker van zijn dat uw medewerkers weten hoe zij moeten handelen om de bedrijfsveiligheid te waarborgen? Wij verzorgen ook trainingen en oefeningen.
Proactieve partner