Winkelbeveiliging door SERIS

Steeds vaker krijgen winkeliers, warenhuizen en winkelcentra te maken met winkeldiefstal, geweld en zakkenrollen. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit is. Als retailer loopt u niet alleen financiële schade op, maar ook het veiligheidsgevoel van uw medewerkers en klanten kan afnemen. Om de veiligheid te vergroten, is goede retail security essentieel. SERIS biedt flexibele winkelbeveiligingoplossingen om de orde en veiligheid van uw winkel of winkelcentrum te waarborgen.

Winkelen met een veilig gevoel

Uw winkel moet een plek zijn waar klanten en medewerkers zich op hun gemak voelen. De surveillanten van SERIS zijn altijd zichtbaar aanwezig in uw winkel en dat werkt preventief.  Als u gebruik maakt van retail security kunt u niet alleen rekenen op scherpe winkelbeveiliging, maar ook op fantastisch gastheerschap. Onze surveillanten stellen zich buitengewoon dienstbaar op naar het winkelend publiek. De retail beveiligers zijn vriendelijk en behulpzaam, waardoor uw klanten zich snel op hun gemak voelen. Ook zijn onze winkelbeveiligers alert op ongewenste activiteiten en grijpen ze direct in als zich problemen voordoen. Waar nodig samen met de wijkagent en betrokken ondernemers.

Interne en externe risico’s

De beveiliging van uw winkelpand is bij SERIS in goede handen. Onze beveiligers kennen de veiligheidsrisico’s als geen ander en zorgen dat de winkelbeveiliging daar naadloos op aansluit. We kijken niet alleen naar de gevaren van buitenaf, maar ook naar interne risico’s als interne diefstal, interne fraude en sweethearting. Door dit tweesporenbeleid bent u verzekerd van een optimale retail beveiliging. Onze beveiligingsoplossingen voor retail bestaan onder anderen uit: camerabewaking,  fysieke winkelbeveiliging en  mobiele surveillance.

Retail security op uw situatie afgestemd

Iedere situatie is uniek en daarom bekijkt SERIS welke retail security oplossing het beste bij uw onderneming past. Heeft u een kleine winkel? Dan kan een camerasysteem voldoende zijn om winkelcriminelen af te schrikken. Twijfelt u aan de betrouwbaarheid van uw eigen personeel? Dan kan een mystery guest uitkomst bieden. In grote winkelcentra zijn meer zichtbare maatregelen het meest effectief. Zo kunt u bijvoorbeeld preventief beveiligen met bewakingscamera’s en een winkelsurveillance. We geven u graag passend advies.

Kiest u voor een veilige winkel?

Als u orde en rust wilt in uw winkel of warenhuis dan is het een goed idee om de mogelijkheden voor winkelbeveiliging te bespreken. De medewerkers van SERIS adviseren u graag. Wij gaan op zoek naar een retail security oplossing die past bij uw situatie en we zorgen voor de ultieme beveiliging van uw detailhandel.

Proactieve partner