Wie zijn wij?

100 jaar actief

SERIS zorgt voor een veilige en gastvrije werk- of woonomgeving door het leveren van innovatieve beveiligingsoplossingen. We bieden intelligente beveiliging waardoor we u als klant volledig ontzorgen. Onze klantgerichte organisatie heeft korte lijnen en schakelt snel. Hierdoor is SERIS een proactieve partner die garant staat voor maximale continuïteit en flexibiliteit bij het invullen van de veiligheidsbehoefte van een groot aantal organisaties in Europa. Betrouwbaar, behulpzaam en betrokken.

SERIS Nederland is al meer dan 100 jaar actief in de beveiligingsbranche en is onderdeel van de SERIS Group. Dit van oorsprong Franse beveiligingsbedrijf behoort met haar 40.000 medewerkers tot de grootste en leidende beveiligingsorganisaties in een aantal landen van de wereld. Hierdoor beschikken we over jarenlange internationale ervaring en hebben we kennis op het gebied van veiligheid, beveiliging en hospitality. Onze verschillende diensten zorgen in elke situatie voor de oplossing die het beste past. Wij begrijpen dat elke situatie om maatwerk vraagt!

Maatwerk door verschillende specialismen

We verdiepen ons continu in het vak, zodat we weten wat er speelt en hoe dit invloed heeft op onze opdrachtgevers. De beschikbaarheid van de verschillende specialismen binnen SERIS zorgt in iedere situatie voor de oplossing die het beste past bij de specifieke uitdagingen van uw branche. Als klant krijgt u daardoor de meest effectieve en efficiënte integrale oplossing, die aansluit op uw huidige behoeften én uw toekomstplannen. Wij luisteren naar uw vraag en geven persoonlijk advies.  Elke specifieke situatie vraagt om maatwerk!

Proactieve partner