Seris lanceert een duurzaamheid campagne!

Gemotiveerd en met trots mogen wij melden dat SERIS een aanpak voor duurzaamheid op de werkvloer heeft ontwikkeld met betrekking tot sociale, economische en ecologische duurzaamheid. Als onderdeel van haar activiteiten houdt SERIS rekening met de milieudemensie en volgt de belangrijke effecten ervan op en probeert deze te beperken.

Met als doel van het bewustzijn van alle medewerkers te verhogen en de verantwoordelijkheid voor het milieu te versterken. SERIS heeft ervoor gekozen om de campagne te lanceren ter eren van de Europese week van de duurzaamheid, om het bewustzijn van alle zusterondernemingen te vergroten. Voor SERIS is het de ideale gelegenheid om de belangen van het milieu nogmaals te benadrukken.

De campagne herinnert ons aan de goede gewoontes met betrekking tot duurzaamheid op de werkvloer en bevat de volgende onderwerpen:

 Reizen, laten we onze gewoontes veranderen!

 Papier, laten we de zwart-wit reflex hebben

 Energie, laten we het redden!

 Kantoorautomatisering, pas op voor de drift!

 Water, laten we onze hulpbronnen behouden

 Afval, laten we ons milieu beschermen!

Het hoofdthema van de bewustwording campagne is de slogan “laten we onze voetafdruk verkleinen”, die verband houdt met de visuele voetafdruk van de groene panda. Aangezien dat de panda nog steeds een van de meest bedreigde diersoort in de wereld is.

Elke dinsdag, tot 2 november plaatsen wij een poster in het kader van onze campagne. Houd onze social media kanalen in de gaten!