Waarom camerabeveiliging een effectieve methode is om dieven buiten de deur te houden

Niemand wil graag ongenode gasten in zijn bedrijf. Hoewel deuren afsluiten en ramen dicht doen een manier is om pottenkijkers en ander gespuis buiten de deur te houden, is het helaas vaak niet voldoende om uw pand te beveiligen. Door voor camerabeveiliging te kiezen, beveiligt u uw pand beter.

Camerabeveiliging buiten: geef inbrekers geen kans!

Hoe meer moeite een inbreker moet doen om niet gezien te worden tijdens een inbraak, hoe minder moeite hij zal doen om daadwerkelijk in te breken. Veel dieven zullen voordat ze toeslaan het pand grondig inspecteren op zwakke plekken. Blijkt er een camera te hangen voor alle ingangen, uitgangen en op het terrein zelf, dan is het moeilijker voor een inbreker om onder de radar te opereren. Het plaatsen van buitencamera’s is dus een goede manier om inbrekers af te schrikken. Naast een preventieve functie, helpt camerabeveiliging buiten ook wanneer er toch sprake is van inbraak. Inbrekers kunnen door de haarscherpe beelden sneller worden opgespoord en soms al in de kraag worden gevat voordat ze het terrein hebben verlaten.

Camerabeveiliging: ook voor uw bedrijf aan huis

Bent u op zoek naar camerabeveiliging met wifiverbinding voor uw winkel of bedrijf aan huis? Wilt u een buitencamera ophangen voor de beveiliging van uw kantoorpand? Of bent u op zoek naar professionele camerabeveiliging voor uw logistieke operatie? SERIS biedt een ruim aanbod aan professionele apparatuur en camera’s om uw pand en inboedel te beveiligen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.