Welkom Raoul Bandell

Per 11 september 2023 is Raoul Bandell gestart als de nieuwe Manager Sales & Marketing van SERIS Nederland. Hij volgt hiermee Antek Wozniakowski op die SERIS gaat verlaten. Raoul zal zich nadrukkelijk richten op het uitbouwen van de salesactiviteiten binnen SERIS en op die manier bijdragen aan de ambities van de SERIS Group. Raoul brengt veel sales ervaring mee, die hij met name heeft opgedaan in de facilitaire branche.

Pieter van den Herik, Algemeen directeur van SERIS Nederland: “We zijn erg blij dat Raoul zijn business development ervaring gaat inzetten om de verkoopinspanning van SERIS te versterken. Hij neemt daarnaast veel marketingkennis met zich mee, is super enthousiast en bovendien een prettige persoonlijkheid. Namens onze SERIS-familie heten wij Raoul van harte welkom en wensen hem veel succes!”.