Anti Fraude Award

Nominatie Anti Fraude Award 2023

Met grote trots melden wij dat Fred Byrman, Manager SHEQ, Consulting, Training & Opleidingen en Docent & Sr. Consultant Havenbeveiliging van SERIS Nederland, genomineerd is voor de Anti Fraude Award (AFF) 2023. De AFF is een prestigieuze prijs die wordt uitgereikt aan personen, organisaties of initiatieven die zich aantoonbaar hebben onderscheiden in de bestrijding van fraude of corruptie. Deze nominatie is een blijk van waardering voor de onvermoeibare inzet van Fred Byrman in de strijd tegen fraude en corruptie. Hij is een inspiratiebron voor anderen en een voorbeeld van hoe je met integriteit en professionaliteit kunt opereren.

De AFF-jury prijst Fred Byrman om zijn:

  • Dedicatie: Hij zet zich al jarenlang met hart en ziel in voor de bestrijding van fraude en corruptie binnen de scheepvaart
  • Expertise: Als docent, auditor, schrijver en inspirator weet hij dus enorm veel mensen aware te maken
  • Resultaatgerichtheid: Hij heeft concrete successen behaald in het bestrijden van fraude en corruptie.
  • Samenwerkingsvaardigheid: Hij werkt effectief samen met anderen om fraude en corruptie te bestrijden.

De winnaar wordt tijdens het Fraude Film Festival op donderdag 3 november in het Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam bekend gemaakt. Het Fraude Film Festival is een jaarlijks terugkerend, tweedaags filmfestival. Tijdens het Fraude Film Festival wordt het fenomeen fraude vanuit verschillende invalshoeken bekeken en besproken. Door films en documentaires te vertonen wordt het lastige onderwerp van fraude en corruptie onder de aandacht gebracht van een groot publiek.

In de voetsporen van?

Eerdere winnaars van de Anti Fraude Award zijn:

Spannend om te zien wie dit jaar de eer zal krijgen!