Nominatie Anti Fraude Award 2023

Met trots kunnen wij melden dat Fred Byrman, Manager SHEQ, Consulting, Training & Opleidingen en tevens Docent & Sr. Consultant Havenbeveiliging van SERIS Nederland, genomineerd is voor de Anti Fraude Award 2023. De Anti Fraude Award is een blijk van waardering voor een persoon, een organisatie die, of een initiatief dat zich aantoonbaar heeft onderscheiden bij de bestrijding van fraude of corruptie en daarmee een voorbeeldfunctie en een bron van inspiratie is voor anderen.

“Omdat Fred met zijn tomeloze enthousiasme in staat is tot het overbrengen van kennis van risico’s rondom fraude binnen de scheepvaart. Drugs, criminaliteit, insluipers. Als docent, auditor, schrijver en inspirator weet hij enorm veel mensen aware te maken.”

De winnaar wordt tijdens het Fraude Film Festival op donderdag 3 november in het Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam bekend gemaakt.