Veiligheid in de zorg

Agressie, diefstal en vandalisme komen geregeld voor in zorginstellingen. De dure apparatuur en grote hoeveelheden medicatie hebben grote aantrekkingskracht op criminelen. Daarnaast lopen de emoties bij patiënten en bezoekers soms hoog op, met agressie tot gevolg. Door onze branche specifieke oplossingen, weten we uw ziekenhuis, verzorgingshuis of GGZ-instelling optimaal te beveiligen. Onze professionals geven uw patiënten, bezoekers en medewerkers op alle fronten de zorg die ze verdienen. SERIS draagt hier graag een steentje aan bij.

Een veilig gevoel

Een zorginstelling vraagt om specifieke maatregelen op het gebied van safety en security. Dit kan SERIS volledig voor u regelen. We beperken risico’s, delen onze kennis en zijn uw flexibele partner op het gebied van beveiligingsoplossingen. Vriendelijke beveiligers creëren een optimaal veiligheidsgevoel binnen uw zorginstelling.

Van camerabeveiliging tot hospitality

Camerabeveiliging

Door videobewaking kunnen wij uw ziekenhuis, verzorgingshuis of GGZ-instelling 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaken. De camera’s zijn aangesloten op onze alarmcentrale, waar de beelden live worden bekeken door onze centralisten. Bij onregelmatigheden nemen zij direct actie. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming.

Preventieve controles

Door preventieve controlerondes te houden, wordt ongewenst gedrag ontmoedigd. Zijn er toch onregelmatigheden? Dan grijpen onze beveiligers gelijk in. Een preventieve controleronde kan plaatsvinden op een vast tijdstip of op een flexibel moment.

De beste beveiliging

U heeft veiligheid hoog op de agenda staan, maar wilt ook dat uw patiënten, bezoekers en medewerkers zich prettig voelden. Bij SERIS gaan gastvrijheid en beveiliging in de zorg hand in hand. Onze gastvrouwen en gastheren zijn vriendelijk en toegankelijk en beschikken daarnaast over uitstekende securityvaardigheden. Zo signaleert de gastheer of gastvrouw tijdig afwijkend gedrag of mogelijke gevaar en treedt hij of zij op waar nodig.

Hospitality

U wilt natuurlijk moeiteloos de juiste zorg kunnen bieden. Een goede ziekenhuis bewaking, of een beveiliging voor uw zorginstelling of GGZ-instelling is dan belangrijk.

We helpen u graag bij het vinden van passende beveiligingsoplossingen voor uw zorginstelling. SERIS is uw flexibele en proactieve partner. We kunnen u van A tot Z ontzorgen. Onze professionals gaan preventief te werk om de veiligheidsrisico’s beperken.

Proactieve partner