Opleiding & training

Security & Safety

Veiligheid op de werkvloer is van ongekende waarde. U wilt dat uw medewerkers en bezoekers zich veilig voelen en ongestoord kunnen doen waar ze voor komen. Camerabewaking en beveiligers geven een gevoel van veiligheid, maar u wilt ook dat medewerkers zichzelf kunnen redden. Daarom biedt de SERIS Academy uiteenlopende trainingen en opleidingen aan op het gebied van security en safety. Van omgaan met agressie en hospitality tot EHBO en brand blussen. Als u weet hoe u kleine calamiteiten onder controle kunt krijgen, kunt u in sommige gevallen grote catastrofen voorkomen. Zorg dat u kennis van veiligheid hebt.

Security

Zit u aan de receptie of de telefoon? Dan is gastvrijheid groot goed, u bent immers het visitekaartje van uw bedrijf. SERIS biedt trainingen aan die u alles leren over hospitality. In een werkomgeving waar u veel klantcontact heeft, krijgt u ook te maken met lastige mensen, agressief gedrag en negatieve emoties. U voelt zich onzeker en niet meer veilig. De training omgaan met agressie maakt u weerbaarder tegen agressie op de werkvloer. Naast agressie zijn er meer risico’s in uw werk. Diefstal en criminaliteit liggen altijd op de loer. Met de training security awareness leert u risico’s herkennen in uw vak.

Laat u de security over aan beveiligers? Dan moeten zij in sommige sectoren voldoen aan specifieke certificaten. Bijvoorbeeld in de haven. SERIS leidt havenbeveiligers en Port Facility Security Officers (PFSO) op. Ook cameraobservanten kunnen bij ons de fijne kneepjes van het vak leren.

Safety

Een val van een hoogwerker, een kleine brand of een spijker in uw duim. Het kan allemaal gebeuren op de werkvloer. Het is goed om te weten hoe u dan moet handelen. SERIS Academy biedt uiteenlopende trainingen aan op het gebied van safety. Een EHBO-training leert u hoe u om kan gaan met allerhande ongelukken. De BHV-opleiding gaat nog een stapje verder en besteed ook aandacht aan brandblussen, evacuatieplannen en reanimatie. Daarnaast kunt u deze vaardigheden ook afzonderlijk leren bij SERIS. Kies voor een training kleine blusmiddelen of ontruimingsoefening. Werkt u in een bedrijf met een hoog veiligheidsrisico? Dan doet u er verstandig aan om uw VCA-certificering te halen. Ook dat kunt u doen aan de SERIS Academy.

Opleidingen van topkwaliteit

De SERIS Academy werkt alleen met de beste docenten en trainers. Allemaal hebben ze ruime ervaring in opleiden, maar ook hebben zij de nodige voetstappen in het werkveld gezet. Tijdens onze opleidingen krijgt u een fijne combinatie van theorie en praktijk. U kunt rekenen op goede begeleiding en een gedeelte van de trainingen kunt u van afstand doen met e-learning.

Op zoek naar een training?

Kiest u voor een werkomgeving waar security en safety gewaarborgd zijn? Zorg dan dat u en uw medewerkers verstand van zaken hebben. Oriënteer u op de opleidingen van de SERIS Academy en neem voor meer informatie contact met ons op.