Bedrijventerreinen

Beveiliging bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen zijn een populair doelwit voor criminelen, brandstichters en vandalen. Vaak zijn ze in de avonduren donker en verlaten. En in de kantoren bevinden zich waardevolle spullen, plus gevoelige informatie. Goede beveiliging is dan ook essentieel. SERIS biedt hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor bedrijventerreinen. Professioneel, modern en geheel op maat.     

Collectieve beveiliging van uw bedrijventerrein: efficiënt en effectief

Wanneer u een bedrijventerrein deelt met andere organisaties is collectieve beveiliging aan te raden. Door de handen ineen te slaan, kunnen er efficiënte en effectieve veiligheidsmaatregelen worden getroffen. Bovendien kunt u de kosten delen. En dat betekent: hoge beveiliging tegen een lage prijs.

Van kentekencamera’s tot preventieve controlerondes

Om criminaliteit op bedrijventerreinen tegen te gaan, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Voor de beveiliging van bedrijventerreinen biedt SERIS onder meer de volgende oplossingen :

Collectieve surveillance

Bij collectieve surveillance houden onze ervaren surveillanten het gehele bedrijventerrein nauwlettend in de gaten. Bedrijven die zich hebben aangesloten bij de collectieve beveiliging worden stuk voor stuk geïnspecteerd. Is er een verdacht persoon of een verdacht voertuig te zien? Dan nemen onze surveillanten gelijk actie.

Kentekencamera’s

Onze kentekencamera’s registreren alle auto’s die uw bedrijventerrein op of af rijden. Deze kentekens worden door de database van de politie gehaald. Gaat het om een verdacht voertuig? Dan wordt er gelijk alarm geslagen.

Alarmopvolging als beveiliging voor uw bedrijventerrein

Wanneer uw alarmsysteem afgaat, komt er een melding binnen bij onze alarmcentrale. De alarmopvolging neemt de dichtstbijzijnde mobiele surveillant voor zijn rekening. Hierdoor hoeft u niet langer zelf polshoogte te nemen bij een alarmmelding. Wel zo veilig en het scheelt u een hoop ongemak.  

Mobiele surveillance

Bedrijventerrein beveiligen? Met onze mobiele surveillance weert u criminelen en vandalen. Onze surveillance opereert landelijk en is direct ter plaatse bij een melding. De surveillanten zijn getraind en weten hoe te handelen bij ongewenst gedrag.

Camerabewaking voor uw bedrijventerrein

SERIS beschikt over moderne camerabewaking voor uw bedrijventerrein. Hiermee kunnen we elke vierkante meter van uw bedrijventerrein registreren. De medewerkers in onze meldkamer houden de camerabeelden nauwlettend in de gaten en ondernemen direct actie bij onregelmatigheden.

Preventieve controlerondes

Voorkomen is beter dan genezen. Door preventieve controlerondes te houden, worden dieven en vandalen ontmoedigd. Wordt er wel een onregelmatigheid gesignaleerd, dan nemen onze beveiligers direct maatregelen. Een preventieve controleronde kan plaatsvinden op een vast tijdstip of op een flexibel moment.

Meer weten over de beveiliging van bedrijventerreinen via SERIS?