Beveiliging

Beveiliging van SERIS: total security concept

Surveillance op uw bedrijventerrein, goed afgesloten kantoren, camerabeveiliging in de openbare ruimtes: u en uw medewerkers moeten zich veilig voelen op de werkvloer. En ook uw goederen en processen wilt u goed beschermen. Professionele beveiliging draagt daaraan bij. Het zorgt ervoor dat u zich zorgeloos op uw kerntaken kunt richten. Met het total security concept neemt SERIS de hele beveiliging van uw bedrijf uit handen.

Integrale oplossingen: een totaalpakket

Als een van de grootste Europese beveiligingsbedrijven heeft SERIS alle middelen in huis om de integrale beveiliging van uw bedrijf te verzorgen. We analyseren nauwgezet met welke risico’s uw onderneming te maken heeft. Welke veiligheidsmaatregelen zijn er nodig? Welke taken kunnen onze beveiligers op zich nemen en waar is de inzet van technologische beveiligingsoplossingen voldoende? Op basis hiervan stelt SERIS een integraal veiligheidsplan op. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met alle relevante wet- en regelgeving voor uw bedrijf.

Het total security concept voor ieder budget

Met het total security concept gaat SERIS op zoek naar een goede balans tussen menskracht en techniek. En dat kan uw kosten aanzienlijk verlagen. Als u bijvoorbeeld een conferentie of groot evenement organiseert of de directie van uw bedrijf ontvangt, dan wilt u dat er voldoende beveiliging aanwezig is. De zichtbare aanwezigheid van surveillanten  en alerte receptionisten schrikt onbevoegden af, maar het is lang niet altijd noodzakelijk dat beveiligers fysiek aanwezig zijn.

Technische beveiligingsoplossingen

Met technische beveiligingsoplossingen kan SERIS een belangrijk deel van de beveiliging van afstand verzorgen. Denk aan digitale surveillance, remote control, toegangscontrole op afstand of een security managementsysteem. Door de juiste middelen te combineren kunt u uw organisatie goed laten beveiligen, ongeacht uw budget.

Beveiliging op maat

Wilt u er alles aan doen om de veiligheid van uw bedrijf en uw medewerkers te waarborgen? Door een combinatie van menskracht en technische beveiligingsoplossingen in te zetten? SERIS biedt beveiliging op maat, passend bij uw bedrijf. Neem voor meer informatie contact met ons op.