Bouw

Bouwplaatsbeveiliging

Vandalisme en diefstal: helaas hebben veel bouwbedrijven ermee te maken. Met alle gevolgen van dien. Want naast vertraging van de bouwwerkzaamheden is de financiële schade vaak groot. De oplossing? Strenge beveiliging; 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Zo wordt de veiligheid op uw bouwplaats gewaarborgd en kunt u zich focussen op uw core business… bouwen! Maak daarvoor gebruik voor de beveiligingsdiensten van SERIS.

Beveiliging tijdens én buiten werkuren voor de beste bouwplaatsbeveiliging

SERIS is gespecialiseerd in veiligheid op bouwplaatsen. Onze beveiligers kennen de veiligheidsrisico’s in de bouw als geen ander en zorgen dat de beveiliging daar naadloos op aansluit. Wij beveiligen uw bouwplaats tijdens de uren dat er wordt gewerkt, maar ook daarbuiten. Zo weet u zeker dat er geen verstoringen zijn en u kunt opleveren volgens afspraak.

Van camerabewaking tot preventieve controlerondes

Om diefstal en vandalisme op bouwplaatsen te voorkomen, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie.

Voor beveiliging in de bouw biedt SERIS de volgende oplossingen:

Bouwplaatsbeveiliging door middel van toegangscontrolesystemen

Vaak werkt er een groot aantal medewerkers op uw bouwterrein. Daardoor is het lastig om onbevoegden op te merken. Door een toegangscontrole op de bouwplaats uit te voeren, kunnen alleen bevoegden op uw bouwplaats komen. Een geruststellende gedachte.

Mobiele surveillance

Houd onbevoegden van uw terrein met onze mobiele surveillance als bouwplaatsbeveiliging. Onze surveillance opereert landelijk en is direct ter plaatse bij een melding. De surveillanten zijn getraind en weten hoe te handelen bij ongewenst gedrag. Zo is op uw bouwterrein altijd bewaking aanwezig als dat nodig is en zorgen we voor een optimale beveiliging van uw bouwplaats.

Bouwbeveiliging met camera

SERIS beschikt over de modernste camera’s. Op uw bouwplaats installeren we camera’s, hiermee kunnen we elke vierkante meter van uw bouwterrein registreren. Een goede bouwbeveiliging met camera kan erg praktisch zijn en is één van de beste oplossingen voor bouwplaatsbewaking. De medewerkers in onze meldkamer houden de camerabeelden nauwlettend in de gaten en ondernemen direct actie bij onregelmatigheden.

De beste bouwplaatsbeveiliging met visitatie

Als er vermoedens zijn van diefstal, is een goede bouwbewaking erg belangrijk. De beveiligers van SERIS zijn experts in het doen van visitatiediensten. Onze bevoegde beveiligers van de bouwbewaking voeren op professionele wijze die visitatiedienst uit. zij doen dit discreet en respectvol.

Preventieve controlerondes

Preventieve controles bij bouwplaatsbeveiliging kunnen erg nuttig zijn. Dieven en vandalen raken zo ontmoedigd en komen vaak het bouwterrein niet eens op. Onze bouwbeveiliging kan de preventieve controles op een vast tijdstip, of op een flexibel moment uitvoeren. Wanneer er vervolgens een onregelmatigheid wordt gesignaleerd, ondernemen wij direct actie.

Camerabewaking op de bouwplaats voor de ultieme bouwbeveiliging

Voor een goede bouwbewaking kunt u terecht bij SERIS. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende sectoren van beveiliging en weten hoe we te werk moeten gaan. Door een combinatie van verschillende oplossingen die we hierboven genoemd hebben, kunnen we voor een goede bouwplaatsbeveiliging zorgen. U hoeft zich zo alleen maar bezig te houden met hetgeen waar u eigenlijk voor werkt: bouwen.

Neem contact op voor bouwbeveiliging

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor bouwplaatsbeveiliging, of hebt u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met SERIS. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en over hoe wij te werk gaan en we helpen u graag. Zo zorgen we samen voor een optimale bouwbewaking.