Datacenters

Beveiliging datacenter

In uw datacenter brengt u bedrijfskritische ICT-systemen van uw klanten onder. Daarmee draagt u een grote verantwoordelijkheid. Cybercriminelen liggen immers op de loer. En wat dacht u van brandgevaar? Met al die bedradingen zit een ongeluk in een klein hoekje. Een datacenter vraagt dan ook om high risk security, ofwel: optimale bescherming. Zowel om de bedrijfscontinuïteit van uw klanten te beschermen als de veiligheid van uw medewerkers. Schakel beveiligingsbedrijf SERIS ervoor in.

Optimale bescherming én optimale toegankelijkheid

De beveiliging van een datacenter vergt een passende aanpak. Dat weten wij bij SERIS maar al te goed. U wilt immers niet dat de beveiliging ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid voor uw klanten. De beveiligingsoplossingen van SERIS sluiten naadloos aan op de veiligheidsrisico’s die een datacenter loopt zónder de toegankelijkheid van de ICT-apparatuur te beperken. Het resultaat? Optimale bescherming van servers, systemen en verbindingen, een veilige omgeving voor uw medewerkers én uiterst tevreden klanten.

Van objectbeveiliging tot hospitality

Om in te kunnen staan voor de (brand)veiligheid van uw datacenter, biedt SERIS uiteenlopende beveiligingsoplossingen. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Voor de veiligheid en beveiliging van uw datacenter biedt SERIS de volgende oplossingen :

Objectbeveiliging

U wilt uw mensen en ICT-apparatuur beschermen. Tegen gevaren van buitenaf, zoals indringers, maar ook tegen gevaren van binnenuit zoals brand. De objectbeveiligers van SERIS houden alle activiteiten in en rond uw datacenter nauwlettend in de gaten. Doet er een onveilige situatie voor? Dan handelen zij snel en adequaat.

Camerabeveiliging

Door beveiligingscamera’s te plaatsen, kunnen wij uw datacenter 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaken. De camera’s zijn aangesloten op onze alarmcentrale, waar de beelden live worden bekeken door onze centralisten. Bij onregelmatigheden nemen zij direct actie. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming.  

Hospitality

U heeft veiligheid hoog op de agenda staan, maar wilt ook dat uw medewerkers en gasten zich prettig voelden. Bij SERIS gaan gastvrijheid en veiligheid hand in hand. Onze gastvrouwen en gastheren zijn vriendelijk en toegankelijk en beschikken daarnaast over uitstekende securityvaardigheden. Zo weet de gastheer of gastvrouw op kundige wijze op te treden bij onregelmatigheden. 

Meer weten over de beveiliging van uw datacenter door SERIS? Neem vrijblijvend contact met ons op.