Fysieke beveiliging

Security

Veiligheid binnen uw organisatie zorgt dat niks uw primaire processen in de weg kan staan. Of u nu werkzaam bent in het havengebied, de zakelijke sector, de retail of als overheidsinstantie, u wilt dat uw medewerkers, klanten en bezoekers veilig zijn op de werkvloer. SERIS biedt talloze oplossingen om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Wilt u graag de beveiliging uitbesteden? Heeft u behoefte aan meer toezicht in uw winkel of publiekshal? Dan zetten wij een security host in. Wilt u actieve controle op al het mens- en goederenverkeer in uw haven? Onze haven security is altijd paraat.

Beveiliging die bij u past

In welke branche u ook werkt, SERIS past beveiliging aan uw bedrijf en wensen aan. Zo zorgen wij voor beveiliging op maat, waaronder bijvoorbeeld speciale alarmopvolging. Onze mobiele surveillance zorgt er bijvoorbeeld voor dat u uw kantoor of bedrijventerrein na werktijd veilig achterlaat. We doen brand- en sluitrondes om er zeker van te zijn dat iedereen het pand verlaten heeft en dat nergens meer machines draaien of zonwering omlaag is. Wilt u dat we ’s ochtends ook openen? Dat kan: onze surveillant zorgt dat de lichten aan zijn en soms zelfs dat apparatuur draait. Dat noemen we pas beveiliging op maat!

Organiseert u een evenement en wilt u er zeker van zijn dat verdovende middelen geen roet in het eten gooien? Onze hondenbrigade herkent drugs. Liever geen honden? Dan zetten we een security host in om een oogje in het zeil te houden. In overleg met u gaan we op zoek naar de beveiligingsoplossingen en de beste beveiligingsdiensten die passen bij uw bedrijf. Flexibel en safe.

Security oplossingen

Ieder mens wil zich veilig voelen, op de werkvloer of als bezoeker van een bedrijf of instantie. Met de beveiligers van SERIS weet u zeker dat u in goede handen bent. Stuk voor stuk zijn ze in het bezit van de benodigde diploma’s en certificaten, veelal behaald aan de SERIS Academy. 

Beveiliging op maat

Van camerabeveiliging, tot surveillance en security hosts, SERIS kan de hele beveiliging van u overnemen met het total security concept. Wij hebben alle middelen in huis om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen en bieden veel verschillende beveiligingsdiensten. We analyseren met welke risico’s uw bedrijf te maken heeft en op basis daarvan stellen we een integraal veiligheidsplan voor u op, passend bij uw onderneming en budget.

Nieuwsgierig wat SERIS voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over onze security oplossingen.