Gezondheidszorg

Veiligheid in de zorg met de juiste beveiliging

Agressie, diefstal en vandalisme komen geregeld voor in zorginstellingen. De dure apparatuur en grote hoeveelheden medicatie hebben grote aantrekkingskracht op criminelen. Daarnaast lopen de emoties bij patiënten en bezoekers soms hoog op, met agressie tot gevolg. Een goede beveiliging van uw ziekenhuis is dan enorm belangrijk. Door uw ziekenhuis, verzorgingshuis of GGZ-instelling optimaal te beveiligen, geeft u uw patiënten, bezoekers en medewerkers op alle fronten de zorg die ze verdienen. SERIS draagt hier graag een steentje aan bij.

Optimaal veiligheidsgevoel bij beveiliging in de zorg

Een zorginstelling vraagt om specifieke maatregelen op het gebied van safety en security. Daar weten we bij SERIS alles van. Met onze oplossingen voorkomt u diefstal, vandalisme en agressie zónder uw patiënten, bezoekers of medewerkers een onprettig gevoel te geven. Dus geen botte security medewerkers, maar vriendelijke en toegankelijke zorg beveiligers. Het resultaat? Een optimaal veiligheidsgevoel binnen uw zorginstelling.

Van camerabeveiliging tot hospitality

Om agressie, diefstal en vandalisme in de gezondheidszorg tegen te gaan, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Zo stellen onze zorg beveiligers vooraf een risicoprofiel op, zodat we exact weten waar de grootste risico’s liggen. Voor de veiligheid en beveiliging van uw zorginstelling biedt SERIS de volgende oplossingen:

Camerabeveiliging voor optimale ziekenhuis beveiliging

Bij uw zorginstelling lopen bezoekers in en uit. Dat maakt het lastig om verdacht gedrag te signaleren. Door videobewaking kunnen wij uw ziekenhuis, verzorgingshuis of GGZ-instelling 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaken. De camera’s zijn aangesloten op onze alarmcentrale, waar de beelden live worden bekeken door onze centralisten. Bij onregelmatigheden nemen zij direct actie. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming. 

Preventieve controlerondes voor uw GGZ beveiliging

Voorkomen is beter dan genezen. Door preventieve controlerondes te houden, wordt ongewenst gedrag ontmoedigd. Zijn er toch onregelmatigheden? Dan grijpen onze beveiligers gelijk in. Een preventieve controleronde kan plaatsvinden op een vast tijdstip of op een flexibel moment.

Hospitality door beveiliging bij een zorginstelling

U heeft veiligheid hoog op de agenda staan, maar wilt ook dat uw patiënten, bezoekers en medewerkers zich prettig voelden. Bij SERIS gaan gastvrijheid en beveiliging in de zorg hand in hand. Onze gastvrouwen en gastheren zijn vriendelijk en toegankelijk en beschikken daarnaast over uitstekende securityvaardigheden. Zo signaleert de gastheer of gastvrouw tijdig afwijkend gedrag of mogelijke gevaar en treedt hij of zij op waar nodig.

De beste beveiliging voor een ziekenhuis

U wilt natuurlijk moeiteloos de juiste zorg kunnen bieden. Een goede ziekenhuis bewaking, of een beveiliging voor uw zorginstelling of GGZ-instelling is dan belangrijk. U voorkomt zo diefstal en agressieproblemen. Door voor een goede beveiliging te kiezen, weet u zeker dat u én uw patiënten en cliënten in goede handen zijn. Op die manier kunt u zich weer volledig focussen op het bieden van zorg.

Neem contact op voor beveiliging in de zorg

Bent u op zoek naar een goede ziekenhuis bewaking? Dan kunt u zeker terecht bij SERIS. Wij hebben jarenlange ervaring in de bewaking en weten dan ook precies hoe we uw ziekenhuis of zorginstelling het beste kunnen beveiligen. Wilt u meer weten over de beveiligingsoplossingen die we bieden, of bent u op zoek naar wat meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, wij helpen u met plezier.