Handyman

Handyman

Vriendelijk personeel, professionele specialisten, accurate telefonisten en een verzorgd bedrijfspand: het draagt allemaal bij aan het imago van uw organisatie. Het personeel zet doorgaans wel z’n beste beentje voor. Maar het bedrijfsgebouw wordt nog weleens vergeten. En dat is best begrijpelijk, want de focus van uw medewerkers ligt bij de core business van uw bedrijf. Daarom zet SERIS Services een handyman in om de praktische taken binnen uw organisatie uit te voeren. Onze handyman ontgaat geen kapotte deurklink. Hij of zij zorgt dat uw pand en buitenruimte er onberispelijk uitziet.

Iedere klus zo gepiept

Lampen vervangen, een beamer bedienen, piepende deuren smeren of archiefdozen verhuizen, niks is de handyman van SERIS te gek. Als oplettende conciërge ontdekt hij of zij kleine en grote gebreken in het pand. Onze handyman is opgeleid om lichte onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan uw gebouwen en terreinen. Omvangrijke klussen als groot onderhoud en verbouwingen besteed de conciërge uit aan externe partijen. Hij of zij zorgt dat alle werkzaamheden soepel verlopen en dat uw gebouw goed functioneert en bereikbaar is. Niks staat uw primaire werkzaamheden meer in de weg. De handyman van SERIS zorgt dat uw bedrijfsruimte schoon, heel en veilig is.

Een handyman uit duizenden

Iemand op wie u altijd terug kunt vallen, die klaar staat om iedere klus op zich te nemen. Noem hem of haar een handyman, conciërge, huismeester of een reddende engel. Handig, praktisch ingesteld, sociaal en hulpvaardig. Met veel plezier helpen onze handymannen u en uw personeel met allerhande klusjes. Voordat u de scheve boekenplank op kon merken, heeft de handyman het gefikst. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken, is uw eigen werkzaamheden.

Op zoek naar een handyman?

Ergert u zich groen en geel aan knipperende lampen in uw kantoor? En deuren die niet goed sluiten? U heeft zelf natuurlijk geen tijd om dat te repareren, uw agenda loopt over. SERIS Services helpt u uit de brand met een proactieve handyman. Neem contact met ons op voor meer informatie.