Industrie

Beveiliging industrie

Bij industriële bedrijven staat de continuïteit van het productieproces centraal. Verstoringen kosten immers tijd en geld. Daarnaast kunnen calamiteiten grote gevolgen hebben voor medewerkers en milieu. Bijvoorbeeld in het geval van brand of lekkage. Door de juiste safety- en securitymaatregelen te nemen, houdt u uw processen draaiende en uw medewerkers en omgeving (brand)veilig.

Security awareness: wij alert, zíj alert

SERIS  is gespecialiseerd in het beveiligen van industriële bedrijven. Onze beveiligers kennen de protocollen op het gebied van SHE (safety, health and environment) door en door, en weten hun kennis te vertalen naar uw specifieke situatie. Daarbij is het belangrijk dat uw medewerkers en bezoekers het belang van de veiligheidsmaatregelen inzien én daarnaar handelen. Het creëren van security awareness is dan ook een belangrijk onderdeel van onze aanpak.

Integrale beveiligingsoplossing

Om uw productieprocessen draaiende te houden en de (brand)veiligheid te waarborgen, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak een combinatie van mensen en techniek en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Zo stellen onze beveiligers aan de hand van predictive profiling een risicoprofiel op, zodat ze exact weten waar de grootste risico’s liggen. Op deze manier is uw bedrijf optimaal beveiligd, óók tijdens een turn around. Voor de veiligheid en beveiliging van uw medewerkers en productieprocessen biedt SERIS de volgende oplossingen :

Videobewaking

SERIS beschikt over de modernste camera’s. Hiermee kunnen we elke vierkante meter van uw bedrijf registreren. De monitoring vindt plaats in onze meldkamer. Bij onregelmatigheden wordt er direct actie genomen.

Mobiele surveillance

Houd onbevoegden van uw terrein met onze mobiele surveillance. Onze surveillance opereert landelijk en is direct ter plaatse bij een melding. De surveillanten zijn getraind en weten hoe te handelen bij ongewenst gedrag.

Toegangscontrolesystemen

Vaak werkt er een groot aantal medewerkers in uw fabriek. Daardoor is het lastig om onbevoegden op te merken. Met een toegangscontrolesysteem kunnen alleen bevoegden op uw terrein komen. Een geruststellende gedachte.

Wilt u meer weten over industrie beveiliging door SERIS? Heeft u vragen of wilt u advies? Onze medewerkers helpen u graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.