Kantoren

Kantoorbeveiliging

In kantoren liggen waardevolle spullen als telefoons en laptops vaak voor het grijpen. En wat dacht u van documenten met vertrouwelijke informatie? Onbevoegden houdt u dan ook graag buiten de deur. Toch weten criminelen soms ongemerkt binnen te komen; in grote kantoren lopen bezoekers immers in en uit en kennen werknemers elkaar lang niet allemaal van gezicht. Door uw kantoorpand optimaal te beveiligen, voorkomt u diefstal en creëert u een veilige werkomgeving voor uw personeel. Bij SERIS kunt u terecht voor de beste kantoorbeveiliging, wij helpen u met plezier met de beveiliging van uw kantoorpand.

Een goede kantoorbeveiliging is niet alleen belangrijk omdat u natuurlijk wilt voorkomen dat spullen worden gestolen, de beveiliging van uw kantoor zorgt er ook voor dat uw werknemers zich veiliger voelen. Zo zorgt u ervoor dat de kantoor veiligheid optimaal is en dat uw werknemers zich goed kunnen focussen op hun werk. 

Kantoorbeveiliging van A tot Z

Bedrijfsbeveiliging is voor SERIS dagelijkse kost. Onze security medewerkers weten waar de veiligheidsrisico’s zitten en ontzorgen van A tot Z. Brandveiligheid, entreemanagement, alarmopvolging: het wordt allemaal meegenomen in het beveiligingsplan. Ook is er aandacht voor security awareness, zodat uw medewerkers het belang van de veiligheidsmaatregelen inzien én gewenst (veilig) gedrag vertonen. Wij nemen uw kantoorbeveiliging zeer serieus. Zo kunnen wij met camera beveiliging voor uw kantoor aan de slag, of kunnen wij ervoor zorgen dat er altijd een beveiliger aanwezig is. De beveiliging van uw kantoor is zo optimaal.

Verschillende oplossingen voor de beveiliging van uw kantoorpand

Om de (brand)veiligheid binnen uw kantoor te waarborgen, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak is dit een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Voor de kantoor veiligheid en beveiliging van uw kantoorpand biedt SERIS de volgende oplossingen:

Preventieve controles

Preventieve controlerondes zijn een erg effectieve beveiliging van uw kantoor. Door deze controlerondes te houden, raken criminele ontmoedigd, of worden andere gevaren vroegtijdig opgemerkt. Zo kunnen problemen worden voorkomen en wordt diefstal gestopt voor het is begonnen. Wanneer iets ongebruikelijks wordt gesignaleerd, neemt de kantoor beveiliger in kwestie direct maatregelen. Zo’n preventieve controleronde kan plaatsvinden op een vast tijdstip of op flexibele momenten en werkt vaak erg goed voor de beveiliging van een kantoor.

Alarmopvolging

Wanneer uw alarmsysteem afgaat, komt er een melding binnen bij onze alarmcentrale. De alarmopvolging neemt de dichtstbijzijnde beveiliger voor zijn rekening. Hierdoor hoeft u niet langer zelf polshoogte te nemen bij een alarmmelding. Dat is natuurlijk een stuk veiliger en gemakkelijker voor u. Zo zorgen wij voor een optimale beveiliging van uw kantoor.

Services

Een telefoniste, receptioniste, gastvrouw, gastheer of huismeester: ze dragen stuk voor stuk bij aan een fijne en veilige werkomgeving. Uw bezoekers voelen zich welkom en ook uw medewerkers stellen een ‘vertrouwd gezicht’ op prijs. Bovendien hebben servicemedewerkers een ontmoedigend effect op criminelen. Vindt er onverhoopt een calamiteit plaats? Dan wordt er snel en adequaat gehandeld door onze kantoorbeveiliging.

Wat kunt u verwachten van SERIS kantoorbeveiliging?

Wanneer u SERIS inschakelt voor de beveiliging van uw kantoor, kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw kantoorpand zo goed mogelijk te beveiligen. Al onze beveiligers zijn goed opgeleid en weten in iedere situatie hoe ze moeten handelen. We spreken regelmatig de gang van zaken met u door en rapporteren ook regelmatig aan u. Zo blijft u goed op de hoogte van onze werkzaamheden.

De beste beveiliging van uw kantoorpand met SERIS

Hebt u waardevolle dingen op uw kantoor staan en bent u op zoek naar kantoor beveiliging die goed op uw spullen let? Neem dan contact op met SERIS. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de beveiliging van kantoren en kantoor veiligheid. Zo kunnen we u en uw werknemers ontzorgen en weet u zeker dat u altijd veilig bent.