Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

U wilt uw bedrijf beveiligen en goederen optimaal beschermen tegen diefstal, fraude, brand en vernieling. Calamiteiten kunnen immers verstrekkende gevolgen hebben voor uw dienstverlening. En wat dacht u van de veiligheid van uw personeel? Door de juiste maatregelen te treffen op het gebied van inbraakbeveiliging en brandveiligheid, stelt u uw bedrijfsvoering en medewerkers veilig. Installeer bijvoorbeeld een beveiligingssysteem voor uw bedrijf. SERIS biedt uitgebreide beveiliging voor het MKB. Van camerabewaking tot surveillance en alarmopvolging, wij helpen u uw bedrijfspand te beveiligen en zorgen voor een juiste opvolging bij onregelmatigheden.

Veiligheidsrisico’s beheersen met bedrijfsbeveiliging

U wilt optimale bescherming voor uw dienstverlening en medewerkers en dus een goede bedrijfsbeveiliging. Bij SERIS begrijpen we dat. Onze bewaking is kostenefficiënt en geheel op maat. Zo is het mogelijk om de bedrijfscontinuïteit veilig te stellen. In onze bedrijfsbeveiliging speelt security awareness een belangrijke rol. Door het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers te optimaliseren, kunnen veiligheidsrisico’s beter beheerst worden. Dat doen we onder andere met een goed beveiligingssysteem voor uw bedrijf.

Beveiliging bedrijfspand: van camerabewaking tot winkelsurveillance

Om inbraak, fraude en brand in uw bedrijf te voorkomen, biedt SERIS een divers aanbod van inbraakbeveilgiing voor uw bedrijfspand. U kunt uw bedrijf beveiligen met een beveiligingssysteem voor uw bedrijf, bijvoorbeeld middels camerabewaking, een bedrijfsbeveiliger die surveillances uitvoert en door alarmopvolging wanneer uw alarmsysteem onverhoopt toch afgaat. Voor de beveiliging biedt SERIS de volgende oplossingen:

Camerabewaking

SERIS beschikt over de modernste camera’s voor inbraakbeveiliging van uw bedrijfspand. Hiermee kunnen we elke vierkante meter van uw pand registreren en uw bedrijf beveiligen. De bewakingscamera zorgt voor een gedegen camerabeveiliging voor uw zakelijke eigendommen vanuit iedere hoek. De medewerkers in onze meldkamer houden de camerabeelden nauwlettend in de gaten en ondernemen direct actie bij onregelmatigheden.

Surveillance

Wij nemen goede bedrijfsbeveiliging erg serieus. Onze surveillanten signaleren onregelmatigheden in uw bedrijf en in de nabije omgeving. Zo zijn ze alert op afwijkend gedrag en verdachte voertuigen. De surveillanten zijn getraind en weten hoe te handelen bij ongewenst gedrag.

Alarmopvolging

Wanneer uw alarmsysteem afgaat, komt er een melding binnen bij onze alarmcentrale. De alarmopvolging neemt de dichtstbijzijnde surveillant voor zijn rekening. Hierdoor hoeft u niet langer zelf polshoogte te nemen bij een alarmmelding. Wel zo veilig en het scheelt u een hoop ongemak.

Camerabewaking voor de zakelijke markt: maatwerk beveiligingssysteem voor uw bedrijf

Wilt u meer weten over beveiliging voor zakelijke dienstverlening door SERIS? Heeft u vragen of wilt u een advies over het bedrijfsbeveiliging? Onze medewerkers helpen u graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.