NIEUW HOOFDKANTOOR VOOR SERIS IN DORDRECHT

November 2019

SERIS gaat verhuizen. Vanaf 13 november zal het hoofdkantoor gevestigd zijn in een spiksplinternieuw pand aan de Kerkeplaat 2g in Dordrecht. Ook ons eigen opleidingscentrum SERIS Academy verhuist mee naar de locatie die pal langs de N3 en op steenworp van de A15 en A16 ligt.   

Klaar voor de toekomst

Aad de Vries, Algemeen Directeur SERIS Nederland: “Als landelijke leverancier van integrale beveiligingsoplossingen groeide SERIS uit haar jasje. Daarnaast voldeed het huidige kantoor aan de Pieter Zeemanweg niet meer aan de hedendaagse eisen en wensen. Bij het zoeken naar een nieuw hoofdkantoor zijn wij bewust bij onze roots gebleven, een vertrek uit de Drechtsteden was voor ons geen optie. Ik ben ervan overtuigd dat SERIS met deze verhuizing klaar is voor de toekomst.

Afgezien van een nieuw bezoekadres met een fraaie uitstraling  verandert er voor onze relaties helemaal niets! Ons logo blijft onveranderd, ons kantoorpersoneel verhuist mee, ons rekeningnummer blijft hetzelfde, het telefoonnummer verandert niet, ons postadres blijft gelijk en het allerbelangrijkste: onze kwaliteit blijft uitstekend.”

 

Welkom

Omdat SERIS trots is op haar nieuwe hoofdkantoor is iedere relatie die geïnteresseerd is van harte welkom nader kennis te komen maken met het pand, de directie en haar medewerkers.

 

Contactgegevens

Kerkeplaat 2g

3313 LC Dordrecht

Postbus 8128 - 3301 CC Dordrecht

088-7374700

info@seris.nl

www.seris.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.