Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Personeelsleden, klanten, leveranciers… in de meeste bedrijfsgebouwen is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Toch moeten uw medewerkers ongestoord hun werk kunnen doen en moeten zij zich veilig voelen in uw pand. Natuurlijk wilt u ook uw waardevolle goederen en processen goed beschermen, bijvoorbeeld tegen inbraak. Permanente, professionele en fysieke beveiliging van uw pand of object is daarom essentieel. Binnen en buiten kantooruren. Met de objectbeveiliging van SERIS staan alerte beveiligers 24/7 voor u klaar. Zo verzorgen wij een totaal beveiliging van hoge kwaliteit voor u. Wij kunnen verschillende fysieke beveiligingsmaatregelen nemen, waardoor we altijd voor de beste objectbeveiliging kunnen zorgen.

In haventerreinen, winkels, ziekenhuizen, overheidsgebouwen of kantoorpanden: er is altijd beweging. Er wordt een vracht afgeleverd, een pakketje gebracht, bezoekers lopen in en uit. Sommige gezichten herkent u, andere niet. De veiligheid van uw onderneming moet geen zorg voor u zijn. Gelukkig kunt u dit met een gerust hart overlaten aan SERIS. Onze objectbeveiligers weten precies wat er gebeurt in en om uw pand. Ze houden overzicht over in- en uitgaande personen en goederen en herkennen risico’s uit duizenden. Vertrouwen ze een situatie niet? Dan weten de objectbeveiligers precies hoe ze moeten handelen en zorgen ze zo voor een totaal beveiliging. Dat geeft een veilig gevoel.

Wat kunt u verwachten van de totaal beveiliging van SERIS?

Hoe groot of klein het team van beveiligers ook is, onze beveiligers houden altijd persoonlijk contact met u als klant. Wij staan dan ook altijd open voor vragen, opmerkingen en bespreken de gang van zaken regelmatig met u door. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de objectbeveiliging in zijn werk gaat. Verder rapporteren we ook regelmatig, zodat u precies kunt lezen wat onze beveiligers doen en wat er allemaal gebeurd.

Goed opgeleid voor een totaal beveiliging of objectbeveiliging

Alle objectbeveiligers van SERIS zijn professioneel en goed opgeleid. Dat moet ook, want ieder bedrijf is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Of het nu een ziekenhuis betreft of een haventerminal. Beveiligers van SERIS krijgen een opleiding die past bij uw bedrijfscontext. Zij weten hoe ze de veiligheid van uw pand of object moeten waarborgen om inbraak en diefstal te voorkomen. Na kantooruren wilt u er zeker van zijn dat alle deuren van het pand goed afgesloten zijn en dat er geen risico is op brand. Daarom doen onze security medewerkers altijd een brand- en sluitronde en ’s ochtends beginnen ze met een openingsronde.

Breed inzetbaar voor de beste totaal beveiliging

Veiligheid staat voorop. De beveiligers van SERIS kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week in uw organisatie aanwezig zijn. Overdag, in de nacht en ook in het weekend. Daardoor zijn zij breed inzetbaar. Hun focus is toezicht houden in uw pand, maar vaak voeren ze ook ondersteunende taken uit. Onze security medewerkers kunnen goed schakelen. Het ene moment loopt een beveiliger zijn controleronde, het volgende moment is hij gastheer, receptionist of hulpverlener. Onze beveiligers van objectbeveiliging zijn namelijk enorm flexibel en kunnen verschillende taken gemakkelijk op zich pakken:

Camerabewaking

De objectbeveiligers van SERIS beschikken over een draadloos camerasysteem waardoor zij gemakkelijk alle hoeken en gangen van uw pand in de gaten kunnen houden. Onze beveiligers houden de camerabeelden goed in de gaten. Wanneer er onregelmatigheden zijn, of ze zien dat er iets niet klopt, gaan ze meteen over tot actie. Deze camera’s draaien ook wanneer onze beveiligers er niet zijn, waardoor uw object ook dan goed beschermt is.

Scherpe ogen 

Onze objectbeveiligers zijn erop getraind om snel onregelmatigheden in uw pand of rondom uw object te signaleren. Ze zijn altijd alert en houden de situatie goed in de gaten. Daarbij weten onze beveiligers altijd hoe ze moeten handelen en gaan ze direct over tot actie wanneer dat nodig is. Zo kunt u altijd genieten van een totaal beveiliging van SERIS. 

Services

Onze objectbeveiligers hebben vele functies. Zo zijn ze het ene moment een serieuze beveiliger, maar zijn onze beveiligers ook allemaal getraind om te fungeren als gastheer of hulpverlener. 

Professionele objectbeveiliging?

Wilt u uw pand of object professioneel laten beveiligen door ervaren en goed opgeleide objectbeveiligers? Aarzel dan niet om contact op te nemen met SERIS. Wij hebben ruim 300 professionals in huis die we dag en nacht in kunnen zetten voor de beveiliging van uw bedrijf. Flexibel, ervaren en veelzijdig.