Offshore beveiliging

Offshore beveiliging

Een calamiteit kan overal plaatsvinden, ook – en misschien wel juist – offshore. De ruimte is beperkt, de bedrijvigheid groot en de sociale controle laag. Bovendien wordt er vaak gewerkt met explosieve stoffen, waardoor er een vergrote kans is op brand. Wanneer er offshore een incident plaatsvindt, heeft dat niet alleen verstrekkende gevolgen voor het productieproces, maar ook voor uw medewerkers en het milieu. Dat maakt hoogwaardige offshore safety- en securitymaatregelen een must.

Optimale (brand)veiligheid met offshore beveiliging

Offshore beveiliging. Bij SERIS weten we dat dit andere koek is. Offshore-werkgebieden liggen immers midden op zee, mijlenver van de bewoonde wereld. Bovendien zijn de processen dynamisch en de op- en afvoer van personeel en goederen groot. Onze speciaal opgeleide beveiligers weten precies wat de beveiligings- en veiligheidsuitdagingen zijn bij offshore en stemmen de beveiliging hierop af. Zo is het waarborgen van brandveiligheid een belangrijk onderdeel, net als de bewaking van de op- en overslag van massagoederen.

Offshore security: Cameratoezicht en toegangscontrolesystemen

Om de (brand)veiligheid offshore te waarborgen, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Vanzelfsprekend werken onze beveiligers volgens de strikte veiligheidseisen die gelden voor uw industrie. Zo weet u zeker dat uw medewerkers en processen optimaal beveiligd zijn. Voor de veiligheid en beveiliging van offshore biedt SERIS de volgende oplossingen :

Camerabeveiliging

Offshore is de bedrijvigheid groot. Dat maakt het lastig om verdacht gedrag of gevaarlijke situaties te signaleren. Door camerabewaking kunnen wij uw werkgebied 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaken. De camera’s zijn aangesloten op onze alarmcentrale, waar de beelden live worden bekeken door onze centralisten. Bij onregelmatigheden slaan zij direct alarm.

Toegangscontrolesystemen

Op olieplatforms en andere offshore-werkgebieden is het een komen en gaan van mensen en goederen. Tussen alle bedrijvigheid van mensen en op- en overslag van goederen is het lastig om onregelmatigheden op te merken. Met onze toegangscontrolesystemen wordt alles nauwlettend geregistreerd en geverifieerd. Een geruststellende gedachte. 

Offshore security uitbesteden? Neem contact op

Wilt u meer weten over offshore beveiliging door SERIS? Heeft u vragen of wilt u advies? Onze medewerkers helpen u graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.