Organisatie

Wie zijn wij?

SERIS zorgt voor een veilige en gastvrije werk- of woonomgeving door het leveren van innovatieve beveiligingsoplossingen waar u als klant geen omkijken naar hebt. Dit doen we met een klantgerichte en platte organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en snel schakelen. Hierdoor is SERIS een pro-actieve partner die garant staat voor maximale continuïteit en flexibiliteit bij het invullen van de veiligheidsbehoefte van een groot aantal organisaties in Europa.

SERIS Nederland is al meer dan 100 jaar actief in de beveiligingsbranche en is onderdeel van de SERIS Group. Dit van oorsprong Franse beveiligingsbedrijf behoort met haar 40.000 medewerkers tot de grootste en leidende beveiligingsorganisaties in een aantal landen van de wereld. Hierdoor beschikken we over jarenlange internationale ervaring en de bijbehorende kennis en kunde op het gebied van veiligheid, beveiliging en hospitality.

 

 

De beschikbaarheid van de verschillende specialismen binnen SERIS zorgt in iedere situatie voor de oplossing die het beste past bij de specifieke uitdagingen van een branche. Als klant krijgt u daardoor de meest effectieve en efficiënte integrale oplossing, die aansluit op uw huidige behoeften én uw toekomstplannen.

 

 

 

Kernwaarden

SERIS kent een drietal waarden die de basis zijn voor onze besluitvorming en ons handelen. Deze waarden zijn in onze bedrijfscultuur verankerd en komen voort uit de behoeften van de klant. Wij hebben de overtuiging dat mensen zorgeloos willen leven en geen omkijken willen hebben naar hun veiligheid. Veiligheid is immers één van de basisbehoeften en diep van binnen wil ieder mens dat dit gewoon goed geregeld is. Iemand moet er voor zorgen en wij zijn graag die partner die door de optimale combinatie van mensen, technologie en intelligentie voor die vanzelfsprekendheid zorgt. We take care!

Betrouwbaar

Integriteit en betrouwbaarheid zijn waarden die de basis vormen voor onze beveiligingsorganisatie. Onze professionele en representatieve beveiligers zorgen in combinatie met de op uw situatie afgestemde technologie voor een veilige werk – en woonomgeving. Daarbij zorgen wij voor voldoende beschikbare capaciteit die eenvoudig op- en afgeschaald kan worden. Voor ons is “afspraak is afspraak” geen loze kreet. Daarnaast mag u van een betrouwbare partner gevraagd en ongevraagd advies verwachten over hoe de kwaliteit kan worden verhoogd of de kosten kunnen worden verlaagd. We take care!

Behulpzaam

Gastvrijheid en klanttevredenheid staan centraal in onze dienstverlening. Niet alleen de tevredenheid van onze klanten, maar juist ook die van de gasten van onze klanten zijn leidend in ons denken en doen. Dit begint bij een dienstverlenende en behulpzame opstelling met als basis het stellen van vragen en vervolgens heel goed luisteren. Gezamenlijk tot de optimale invulling van uw veiligheids- of hospitality-behoefte komen en daarna 24/7 beschikbaar om te helpen bij veranderende omstandigheden. We take care!

Betrokken

Naast dat we ons maximaal inzetten voor de veiligheid van onze klanten, voelen we ons ook verantwoordelijk voor een betere en duurzame wereld.  Samen met klanten, medewerkers, leveranciers en andere partners nemen we de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties voortdurende mee in onze besluitvorming en ons gedrag. De belangrijkste onderdelen van de zeventien doelen hebben betrekking op een aantal onderwerpen waar wij graag aan verbetering bijdragen:  hogere welvaart, meer gelijkheid en rechtvaardigheid, vrede en een positieve klimaatverandering. We take care!

Werkwijze

De samenleving is voortdurend aan verandering onderhevig en daarmee veranderen ook de onzekerheden en eventuele dreigingen. Zij bepalen de balans tussen veiligheid en gastvrijheid. Het vinden van die juiste balans is belangrijk en onze specialiteit. U wilt uw waardevolle bezittingen, klanten, medewerkers en processen maximaal beschermen zodat u zich zorgeloos op uw kerntaken kunt richten. Professionele beveiliging draagt daaraan bij. 

Met het Total Security Concept kan SERIS de hele beveiliging van uw bedrijf uit handen nemen, mits dat past bij u behoefte. Want daar begint het voor ons. Uw specifieke situatie, behoefte en toekomstplannen vormen het vertrekpunt voor een gedegen analyse. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren bepalen we samen met welke risico’s uw onderneming te maken heeft en welke veiligheidsmaatregelen nodig zijn. Op basis hiervan stelt SERIS, indien gewenst, een integraal veiligheidsplan op waarbij we natuurlijk rekening houden met alle voor uw bedrijf relevante wet- en regelgeving.

Binnen het Total Security Concept vindt SERIS samen met u de juiste balans tussen menskracht, techniek en intelligentie. Met de hedendaagse technologie kan SERIS een belangrijk deel van de beveiliging op afstand verzorgen. Denk aan digitale surveillance, remote control, toegangscontrole op afstand of een security managementsysteem. Dit kan uw totale beveiligingskosten aanzienlijk verlagen. Door de juiste middelen te combineren, kunt u uw organisatie goed laten beveiligen binnen het beschikbare budget.

Als een van de grootste Europese beveiligingsbedrijven heeft SERIS alle middelen in huis om de integrale beveiliging van uw organisatie te verzorgen. Hoewel groot in Europa heeft de Nederlandse organisatie net die omvang waardoor u niet verdwijnt in de massa, maar er voor zorgt dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Eén aanspreekpunt met een luisterend oor en een pro-actieve houding die er voor zorgt dat er snel geschakeld wordt als het gaat om flexibiliteit en continuïteit.

Voordelen SERIS

 • Totale ontzorging op het gebied van beveiliging en hospitality
 • Optimale combinatie van mens en technologie: op afstand als het kan, fysiek als het moet
 • Internationale know-how
 • Deskundige managing partner met zorgvuldig samengesteld netwerk van specialisten
 • Flexibiliteit en continuïteit
 • Korte communicatielijnen en afspraak is afspraak
 • Pro-actieve en kritische partner om op én mee te bouwen

Management team

SERIS Nederland heeft een effectieve en efficiënte organisatiestructuur die gericht is op duidelijkheid en snel schakelen. Een platte en klantgerichte organisatie zorgt ervoor dat u als klant altijd één duidelijk aanspreekpunt heeft die snel beslissingen kan nemen en de benodigde acties onderneemt.

Maak hier kennis me het management team.

 • Aad de Vries, Algemeen Directeur 
 • Pieter van den Herik, Operationeel Directeur 
 • Arian Oosterwijk Manager, Finance & IT 
 • Antek Wozniakowski, Manager Marketing & Sales 
 • Rick Poleij, Business Unit Manager