Project management

Project management

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het wel en wee van uw medewerkers. Aan u de taak om ervoor te zorgen dat de werkvloer veilig is. Waarschijnlijk bent u niet bepaald expert op het gebied van veiligheid. SERIS Consulting is dat wel. Wij kunnen uw bedrijf begeleiden bij het opzetten, organiseren en implementeren van een goed veiligheidsbeleid. Onze projectmanagers kunnen u ondersteunen bij het tot stand brengen van een integrale beveiligingsoplossing.

Security als integraal onderdeel van uw bedrijfsproces

Bent u bezig met de bouw van een nieuwe bedrijfslocatie? Of gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuw pand? Dan wilt u dat de beveiliging van uw nieuwe werkplek direct goed geregeld is. SERIS Consulting staat u bij met een projectmanager die verantwoordelijk is voor uw security. Het liefst zijn projectmanagers al aanwezig bij de ontwerpfase van uw nieuwe gebouw. Een voordeel hiervan is dat zij proactief kunnen meedenken. Zo blijft veiligheid niet het ondergeschoven kindje, maar wordt het onderdeel van uw bedrijfsproces. Als u vroegtijdig nadenkt over uw veiligheidsbeleid en beveiliging meeneemt in het ontwerp van uw bedrijfspand, dan kunt u zelfs aanzienlijk besparen op de kosten voor uw security.

Uw project door een securitybril

Een veilige werkomgeving is lang niet altijd vanzelfsprekend. Zeker niet als u werkt met machines of met chemicaliën. Wanneer u bezig bent met de indeling en het ontwerp van een nieuwe locatie voor uw organisatie, is dat niet het eerste waar u aan denkt. U zult zich aanvankelijk vooral richten op wat mooi of praktisch is.

De projectmanagers van SERIS bekijken uw project door een ‘security bril’. Ons doel is een veilige organisatie. Van begin af aan kijken we met u mee. SERIS onderzoekt met welke veiligheidsrisico’s u te maken kunt krijgen op uw nieuwe werkplek. En vervolgens stellen we duidelijke veiligheidsprocedures op die we samen met u implementeren. De projectmanagers van SERIS staat garant voor een integraal beveiligingsconcept.

Een veilig project

Wilt u er zeker van zijn dat de beveiliging in uw nieuwe bedrijfspand goed geregeld is? Direct veilig van start? Betrek dan de projectmanagers van SERIS Consulting bij de ontwerpfase van uw toekomstige locatie. SERIS denkt mee over het beveiligingsconcept en helpt met de implementatie ervan. Meer weten? Neem contact met ons op.