Security host

Security host

Ieder mens wil gezien worden. Of dat nu is als u een winkel binnenkomt, in de hal van de gemeente staat te wachten of als u op weg bent naar uw afspraak in een bedrijvenpand. Een oprecht ‘goedendag’ zit er lang niet altijd meer in bij receptionisten en baliemedewerkers. En dat terwijl een hartelijke ontvangst ervoor zorgt dat gasten zich veilig en op hun gemak voelen binnen uw organisatie. De hospitality medewerkers van SERIS beschikken over de gastvrijheid van een receptionist en de signalerende blik van een beveiliger. 

Gastvrije hospitality services

Wilt u een veilige omgeving voor uw medewerkers en gasten? Maar heeft u hospitality ook hoog op de agenda staan? Kies dan voor een security host van SERIS. Denkt u bij een beveiliger enkel aan een grote gestalte met een strenge blik? Dan hebt u het mis. Onze gastheren en gastvrouwen hebben een vriendelijke, open houding met de kennis en de kunde van een beveiliger. Een hospitality host treedt bezoekers actief tegemoet en helpt waar mogelijk. Bijvoorbeeld door de weg te wijzen of een zware koffer te dragen. Tegelijkertijd is de host alert, signaleert afwijkend gedrag en treedt op als dat nodig is. De gastheren en gastvrouwen zijn hulpvaardig, betrokken en hartelijk.

Nooit meer een onbemand entree

Op beurzen en evenementen, in winkelcentra of bij de entree van bank of gemeente; de hospitality medewerkers van SERIS leveren service die past bij uw organisatie. U kunt ons inhuren als (tijdelijke) aanvulling op uw eigen personeel, maar we kunnen ook een vast team professionals leveren die alle hospitality taken van u overnemen. Laat SERIS u alle zorgen uit handen nemen: onze gastvrije hospitality-medewerkers hebben mensenkennis waar je ‘u’ tegen zegt en kunnen daardoor fantastisch inspelen op iedere situatie. 

Gastvrij en veilig

Een eerste indruk telt: een veilig gevoel begint bij een warm welkom. Bent u op zoek naar een gastvrije host? Die weet wat goede beveiliging is? De hospitality medewerkers van beveiligingsbedrijf SERIS leveren service die past bij uw bedrijf. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.