Segmenten

Beveiligingsoplossingen voor alle segmenten

De beste beveiliging is een combinatie van menselijk inzicht en de beste, meest moderne technologische oplossingen. Integrale oplossingen zijn de enige échte manier om werkplekken binnen allerlei branches en segmenten veilig te houden. SERIS werkt op die manier door heel Europa aan een veiligere werkvloer en veiligere samenleving. Benieuwd of we ook uw bedrijf kunnen ondersteunen?

Welke beveiligingsoplossingen?

Beveiliging is geen beroep dat in één zin valt uit te leggen. Het is breed en kent veel takken van sport. Soms is alleen advies en consulting genoeg om bedrijven op weg te helpen bij de beveiliging van hun terrein, pand of werkplek. Andere momenten is er een breed pakket diensten nodig om te zorgen voor bewaking. Bijvoorbeeld het opstellen van een risicoprofiel en een beveiligginsstrategie of beveiligingsplan, om daar vervolgens 24/7 mee aan de slag te gaan. Ook hospitality en de inzet van gastheren/gastvrouwen en receptionisten valt onder het takenpakket van een beveiligingsbedrijf zoals SERIS. Een goede host is tenslotte de eerst aangewezen persoon om welkome en ongenode gasten uit elkaar te houden.

Veilig en gastvrij

Wilt u ook een beveiligingsbedrijf aan het werk zetten? Bijvoorbeeld om uw pand na sluitingstijd te bewaken, om vrachten te controleren of het openbaar vervoer veilig en gastvrij te houden? Neem gerust contact op met SERIS om de mogelijkheden te bespreken, ook als uw bedrijfstak of segment niet in het onderstaande lijstje staat. Safety en security is voor iedereen.