Retail

Beveiliging retail
 

Criminaliteit is een groot probleem in de retail. Steeds vaker hebben winkeliers, warenhuizen en winkelcentra te maken met winkeldiefstal, geweld en zakkenrollen. Hierdoor lopen retailers niet alleen enorme derving op, ook het veiligheidsgevoel onder het winkelpersoneel en het winkelend publiek neemt af. Met alle gevolgen van dien. Om de veiligheid te vergroten, is goede retail security essentieel.

 

Beveiliging winkelpand: interne en externe risico’s
 

De beveiliging van uw winkelpand is bij SERIS in goede handen. Onze beveiligers kennen de veiligheidsrisico’s als geen ander en zorgen dat de winkelbeveiliging daar naadloos op aansluit.  Zo kijken we niet alleen naar de gevaren van buitenaf, maar ook naar interne risico’s als interne diefstal, interne fraude en sweethearting. Door dit tweesporenbeleid bent u verzekerd van een optimale beveiliging. 

 

Van beveiligingscamera tot gastheerschap

Om criminaliteit en geweld in de retail te voorkomen, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Door middel van een mystery guest brengen we de zwakke plekken in uw beveiliging in kaart en krijgen we inzicht in het gedrag van uw winkelpersoneel. Voor winkelbeveiliging biedt SERIS de volgende oplossingen :

 

Camerabewaking

SERIS beschikt over een draadloos camerasysteem. Hiermee kunnen we discreet elke vierkante meter van uw winkelpand of winkelcentrum registreren. De medewerkers in onze meldkamer houden de camerabeelden nauwlettend in de gaten en ondernemen direct actie bij onregelmatigheden.

 

Winkelbeveiliging- en surveillance

Onze winkelsurveillanten signaleren onregelmatigheden in winkels en winkelcentra. Zo zijn ze alert op winkeldiefstal, verstoringen van de orde en zakkenrollen. De surveillanten zijn getraind en weten hoe te handelen bij ongewenst gedrag.  

 

Services

Door een gastheer of andere servicemedewerker in te zetten vergroot u het veiligheidsgevoel van uw klanten en medewerkers.  Bovendien hebben servicesmedewerkers een ontmoedigend effect op criminelen en relschoppers. Vindt er onverhoopt een calamiteit plaats? Dan wordt er snel en adequaat gehandeld.

Wilt u meer weten over beveiliging  binnen de retail door SERIS? Heeft u vragen of wilt u een advies? Onze medewerkers helpen u graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.