SERIS Group

Internationale organisatie

SERIS Nederland is sinds 2010 onderdeel van de SERIS Group. Dit is onderdeel van de ambitieuze groeistrategie van het Franse familiebedrijf dat in 1958 in Saint Nazaire is opgericht. In twee jaar tijd werden Perfect Security en het in 1915 opgerichte ANVD Bewaking overgenomen en samengevoegd tot SERIS Nederland. De wortels van SERIS in de Nederlandse beveiligingsbranche dateren dus al van bijna 100 jaar terug.

SERIS Group is  een niet beursgenoteerde, wereldwijd opererende beveiligingsorganisatie met dochterbedrijven in negen landen, waarvan vier in Afrika. In zowel Frankrijk, België en Polen behoort SERIS tot de grootste en leidende beveiligingsbedrijven in het land. In een aantal andere landen is er de ambitie om deze positie zo snel mogelijk te bereiken.

Binnen de groep werken wereldwijd ongeveer 40.000 professionele en gastvrije medewerkers die elke dag zorgen voor de veiligheid van miljoenen mensen bij duizenden klanten. De totale omzet van de groep bedroeg in 2021 ongeveer 663 miljoen euro.

SERIS heeft tevens een belang in Amarante International. Met meer dan 20 dochterondernemingen en 300 medewerkers ondersteunt Amarante organisaties bij het voorkomen en beheersen van de risico's die samenhangen met hun internationale ontwikkeling. Dankzij haar complementaire expertise biedt Amarante haar klanten globale beschermingsoplossingen, aangepast aan de beperkingen van vestiging in risicovolle gebieden.

Als onderdeel van de SERIS Group is de Nederlandse organisatie altijd aangesloten op de meest recente internationale ontwikkelingen en is toegang tot de brede kennis en ervaring van de specialisten binnen de groep verzekerd.

Geschiedenis SERIS Group