Technologie

Technologische beveiliginsoplossingen

Welk soort bedrijf u ook heeft: goede beveiliging is noodzakelijk. U wilt niet dat er goederen, belangrijke bedrijfsgegevens of kostbare worden gestolen uit uw bedrijfspand. SERIS zet niet alleen professionele beveiligers in, maar ook de modernste technische beveiligingsoplossingen. Wij zorgen voor het hoogste veiligheidsniveau, tijdens en buiten werktijden. De combinatie van fysieke beveiliging en techniek waarborgt tijdige alarmering en alarmopvolging op maat. Altijd en overal alert.

Een totaalpakket: veilig én kostenefficiënt

SERIS heeft de beste technologische beveiligingsoplossingen voor perfecte detectie, signalering en registratie van indringers. Beveiligt u uw bedrijfspand met mobiele surveillance, een security host of controlerondes? Dan bent u verzekerd van fantastische beveiliging. Maar u bent ook afhankelijk van menskracht. Vult u dit aan met beveiligingstechnologie, dan heeft u een totaalpakket. En in sommige gevallen kunt u zelfs een deel van de fysieke beveiliging vervangen door techniek en daarmee kunt u flink wat kosten besparen.

Altijd controle

Als u gebruik maakt van beveiligingstechnologie van SERIS, heeft u 24 per dag controle op afstand. De beveiligingssystemen zijn aangesloten op onze alarmcentrale. Gaat uw alarm af, dan is onze mobiele surveillancedienst in no time ter plaatse. In geval van nood kunnen de surveillanten snel handelen. SERIS staat niet alleen dagelijks paraat om in te grijpen als uw alarm gaat, we verzorgen ook installatie, periodieke controle en onderhoud.

De modernste technieken

SERIS doet er alles aan om inbraak, fraude en vandalen buiten uw bedrijf te houden en schade door brand te voorkomen. Met bijvoorbeeld camerabeveiliging, hekwerken en radardetectoren houden we toezicht op uw bedrijfspand. Een geavanceerd toegangscontrolesysteem maakt het mogelijk om bij te houden wie aanwezig is in uw organisatie. SERIS heeft de modernste beveiligingstechnologie op het gebied van:

  • Inbraakbeveiliging
  • Camerabeveiliging
  • Terreinbeveiliging
  • Brandbeveiliging
  • Toegangscontrole

Meer weten?

Benieuwd welke technologische beveiligingsoplossingen de veiligheid van uw organisatie kunnen verbeteren. SERIS kan u adviseren. Neem voor meer informatie contact met ons op.