Waarom camerabeveiliging een effectieve methode is om dieven buiten de deur te houden

Maart 2022

Niemand wil graag ongenode gasten in zijn bedrijf. Hoewel deuren afsluiten en ramen dicht doen een manier is om pottenkijkers en ander gespuis buiten de deur te houden, is het helaas vaak niet voldoende om uw pand te beveiligen. Door voor camerabeveiliging te kiezen, beveiligt u uw pand beter.

Camerabeveiliging buiten: geef inbrekers geen kans!

Hoe meer moeite een inbreker moet doen om niet gezien te worden tijdens een inbraak, hoe minder moeite hij zal doen om daadwerkelijk in te breken. Veel dieven zullen voordat ze toeslaan het pand grondig inspecteren op zwakke plekken. Blijkt er een camera te hangen voor alle ingangen, uitgangen en op het terrein zelf, dan is het moeilijker voor een inbreker om onder de radar te opereren. Het plaatsen van buitencamera’s is dus een goede manier om inbrekers af te schrikken. Naast een preventieve functie, helpt camerabeveiliging buiten ook wanneer er toch sprake is van inbraak. Inbrekers kunnen door de haarscherpe beelden sneller worden opgespoord en soms al in de kraag worden gevat voordat ze het terrein hebben verlaten.

Camerabeveiliging binnen die draadloos in uw pand geplaatst wordt

Ook binnen in uw bedrijfspand is het belangrijk om op strategische plekken camera’s te plaatsen. Zeker in productiehallen of magazijnen is het belangrijk dat u goed zicht heeft op wat er in uw pand gebeurt. Het aantal bedrijven waarbij jaarlijks door medewerkers goederen ontvreemd worden is namelijk nog steeds hoog. Een goed werkend camerasysteem legt de diefstal vast en zorgt voor bewijsmateriaal voor de politie. Camerabeveiliging die draadloos geïnstalleerd wordt, is dan een ideale oplossing. Wij zorgen voor de apparatuur voor camerabeveiliging, inclusief de installatie. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een camera met een bekabeld systeem. Met camerabeveiliging beschermt u niet alleen ‘huis en haard’, maar ook al uw goederen tegen diefstal.

Camerabeveiliging: ook voor uw bedrijf aan huis

Bent u op zoek naar camerabeveiliging met wifiverbinding voor uw winkel of bedrijf aan huis? Wilt u een buitencamera ophangen voor de beveiliging van uw kantoorpand? Of bent u op zoek naar professionele camerabeveiliging voor uw logistieke operatie? SERIS biedt een ruim aanbod aan professionele apparatuur en camera’s om uw pand en inboedel te beveiligen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.